Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023

Γ. Χαμηλάκης: «Γι' αυτό ανέλαβα την Ομόνοια...»

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 14:37 Γράφτηκε από

Τους λόγους για τους οποίους ανέλαβε την προεδρία της Ομόνοιας, ανέφερε στο Prismasport.gr, ο Γιώργος Χαμηλάκης αναλύοντας επίσης τους στόχους και τις φιλοδοξίες του.

Τονίζοντας πως η φιλοσοφία θα μείνει ίδια με πέρυσι, ο Γιώργος  Χαμηλάκης μίλησε για τον προσωπικό του στόχο, από την στιγμή που ανέλαβε την προεδρία της Ομόνοιας, θέλοντας να συνεχίσει το έργο των προκατόχων του.

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας χαρακτήρισε το ποδόσφαιρο διέξοδο από την σκληρή καθημερινότητα και επεσήμανε πως η πορεία της ομάδας του θα είναι δύσκολη, αλλά τα πράγματα μοιάζουν αισιόδοξα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Χαμηλάκης:

«Ανέλαβα την προεδρία της ομάδας με στόχο να συνεχίσω το σοβαρό έργο των προκατόχων μου. Θεωρώ ότι αυτή η προσπάθεια γίνεται ευκολότερη με την δυναμική προσθήκη τεσσάρων νέων αξιόλογων μελών στο νέο Δ.Σ. Οι αγωνιστικές επιδιώξεις μας είναι αρχικά η χαρά του ποδοσφαίρου. Ερασιτεχνισμός χωρίς χαρά, χωρίς κέφι, χωρίς διάθεση δεν λογίζεται. Η φετινή μας ποδοσφαιρική πορεία αντικειμενικά κρίνεται δύσκολη. Με την βασική ενδεκάδα όμως να παραμένει ίδια, με τις λίγες αλλά επιλεκτικές προσθήκες, με το άξιο προπονητικό team, με το φιλικό κλίμα μεταξύ όλων των εμπλεκομένων, όλα μοιάζουν αισιόδοξα. Όποια κι αν είναι η πορεία μας, η βασική μας επιδίωξη παραμένει αναλλοίωτη: Συνεργασία, ομαδικότητα, δοτικότητα, αλληλεγγύη! Παίζουμε για να χαιρόμαστε! Εμείς κάνουμε το χόμπι μας με συνέπεια! Φαντάζομαι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σαν μια διέξοδο από τη σκληρή καθημερινότητα. Σαν μια όαση πνευματικής ξεκούρασης. Χωρίς δεσμεύσεις και πρέπει από πενιχρά χαρτζιλίκια. Παροτρύνουμε τα παιδιά μας να σπουδάσουν, να εργαστούν τίμια, να συνεργάζονται αφού δεν διδάσκεται στα σχολεία σε ένα άκρως ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό σύστημα. Εύχομαι σε όλα τα σωματεία της ΕΠΣΗ, υγεία, χαρά, επιτυχίες και κυρίως χωρίς κανένα τραυματισμό.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search