Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022

Μεγάλη νίκη για Δωριέα, 4-1 τον Μοχό στο Καστέλι

Κυριακή, 22 Μαϊος 2022 20:38 Γράφτηκε από

Μεγάλη νίκη απέναντι στον Μοχό πέτυχε ο Δωριέας επικρατώντας 4-1 για την 8η αγωνιστική.

Όλα τα γκολ στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος με τον Δωριέα του Λυκούργου Παπαδάκη, να ανοίγει το σκορ με τον Καλουδάκη έπειτα από πάσα του Δημοσθένους, με τους ίδιους παίκτες να συνεργάζονται και στο 2-0, ωστόσο σε διαφορετικούς ρόλους, καθώς ο Καλουδάκης ήταν εκείνος που μοίρασε στον Δημοσθένους.

Ο Μοχός κατάφερε να φτάσει στην μείωση του σκορ με τον Ποντίκαλη για το 2-1, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν την υπεροχή στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, πετυχαίνοντας δύο ακόμα τέρματα για να φτάσουν στη νίκη με 4-1.

Αρχικά ο Ζωγραφάκης έγραψε με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή το 3-1, για να έρθει ο Δημοσθένους με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

 

Δωρίεας: Ζερβός, Χριστοδουλάκης, Μαζιτζής (25' λτ Ζωγραφάκης) , Ανδριανάκης, Σαιτάκης, Γκρεμάι (46' Μούκα), Καλουδάκης, Πεχυνάκης, Δαγκωνάκης, Δημοσθένους, Τσιμπιμπάκης.

Μοχός: Μουτζούρης, Τσιμινικάκης, Αμοιρόπουλος, Διαμαντάκης Γ., Ρουμελιώτης(65' λτ Ρουσοχατζάκης Μ.), Μίχος (65' λτ Σπανάκης) , Τσεκρέζι, Νταουσιάνης(25' λτ Ρουσοχατζάκης Ρ.), Ποντίκαλης, Μηλάκης, Σούρσος (85' Χαμαλάκης)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search