Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Α2 ΕΠΣΗ: Εκ νέου σε δύο ομίλους, με play off και play out

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 20:33 Γράφτηκε από

Με καθυστέρηση μίας εβδομάδας σε σχέση με το πρωτάθλημα της Α1 θα γίνει η σέντρα στην Α2 ΕΠΣΗ.

Το Σαββατοκύριακο 2/3 θα λάβει χώρα η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ, το οποίο θα χωριστεί και πάλι σε δύο ομίλους.

Συνολικά 21 ομάδες θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα με τον 1ο όμιλο να διαρκεί 22 αγωνιστικές και τον 2ο 18. Ο τελευταίος του κάθε ομίλου θα υποβιβαστεί στην Β' ΕΠΣΗ.

Α2 ΕΠΣΗ: Έναρξη πρωταθλήματος 2-3 Οκτωβρίου

Συμμετέχουν 21 ομάδες που χωρίζονται σε δύο ομίλους, στον 1ο Όμιλο 11 ομάδες και στον 2ο όμιλο 10 ομάδες. Ο διαχωρισμός είναι ο εξής με βάση το περσινό πρωτάθλημα:

1ος Όμιλος
ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ
ΛΙΝΤΟ
ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2010
ΜΟΧΟΣ
ΚΟΥΝΑΒΟΙ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ
ΓΟΥΒΕΣ
ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
ΔΩΡΙΕΑΣ
ΠΗΓΑΣΟΣ

2ος Όμιλος
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ
ΟΦΑΜ
ΑΣΗΜΙ
ΦΑΙΣΤΟΣ
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΡΟΥΒΑΣ
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΥΛΙΣΟΣ
ΠΑΛΙΑΝΗ
ΑΟ ΚΑΜΙΝΙΩΝ

Το πρωτάθλημα θα έχει κανονική διάρκεια με Play Off και Play Out για κάθε όμιλο για άνοδο και υποβιβασμό (ένας ανεβαίνει και ένας πέφτει από κάθε όμιλο). Πιο συγκεκριμένα:

1ος Όμιλος
Κανονική διάρκεια 22 αγωνιστικών. Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας οι πρώτες 6 ομάδες της βαθμολογίας (θέσεις 1-6) θα παίξουν Play Off για την άνοδο μίας ομάδας στην Α1 Κατηγορία και οι πέντε ομάδες στις θέσεις 7-11 θα παίξουν Play Out για τον υποβιβασμό μίας ομάδας στην Β’ Κατηγορία.
Τα Play Off θα είναι μίνι πρωτάθλημα με διπλά παιχνίδια (νέα κλήρωση, παίζουν όλοι με όλους εντός και εκτός έδρας) με διάρκεια 10 αγωνιστικών. Οι ομάδες συνεχίζουν με τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια. Ο πρώτος της βαθμολογίας αναδεικνύεται πρωταθλητής και ανεβαίνει στην Α1 Κατηγορία. Σύνολο διάρκειας πρωταθλήματος, κανονική διάρκεια με Play Off 32 αγωνιστικές.
Τα Play Out θα είναι μίνι πρωτάθλημα με διπλά παιχνίδια  (νέα κλήρωση, παίζουν όλοι με όλους εντός και εκτός έδρας) με διάρκεια 10 αγωνιστικών. Οι ομάδες συνεχίζουν με τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια. Ο τελευταίος της βαθμολογίας υποβιβάζεται στην Β’ Κατηγορία. Σύνολο διάρκειας πρωταθλήματος (κανονική διάρκεια με Play Out) είναι 32 αγωνιστικές.

2ος Όμιλος
Κανονική διάρκεια 18 αγωνιστικών. Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας οι πρώτες 5 ομάδες της βαθμολογίας (θέσεις 1-5) θα παίξουν Play Off για την άνοδο μίας ομάδας στην Α1 Κατηγορία και οι πέντε ομάδες στις θέσεις 6-10 θα παίξουν Play Out για τον υποβιβασμό μίας ομάδας στην Β’ Κατηγορία.
Τα Play Off θα είναι μίνι πρωτάθλημα με διπλά παιχνίδια (νέα κλήρωση, παίζουν όλοι με όλους εντός και εκτός έδρας) με διάρκεια 10 αγωνιστικών. Οι ομάδες συνεχίζουν με τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια. Ο πρώτος της βαθμολογίας αναδεικνύεται πρωταθλητής και ανεβαίνει στην Α1 Κατηγορία. Σύνολο διάρκειας πρωταθλήματος (κανονική διάρκεια με Play Off) είναι 28 αγωνιστικές.
Τα Play Out θα είναι μίνι πρωτάθλημα με διπλά παιχνίδια (νέα κλήρωση, παίζουν όλοι με όλους εντός και εκτός έδρας)  με διάρκεια 10 αγωνιστικών. Οι ομάδες συνεχίζουν με τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια. Ο τελευταίος της βαθμολογίας υποβιβάζεται στην Β’ Κατηγορία. Σύνολο διάρκειας πρωταθλήματος (κανονική διάρκεια με Play Out) είναι 28 αγωνιστικές.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search