Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Αντικατάσταση χλοοτάπητα και στο γήπεδο της Χερσονήσου (Pic)

Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 20:01 Γράφτηκε από

Με ανακοίνωση ο Δήμος Χερσονήσου έκανε γνωστό ότι στα γήπεδα της Χερσονήσου και του Μοχού θα γίνει αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Το Prismasport.gr σας είχε ενημερώσει νωρίτερα για τα έργα στο γήπεδο του Μοχού (διαβάστε εδώ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα γήπεδα Λιμένα Χερσονήσου και Μοχού, στα οποία πρόκειται να γίνει αντικατάσταση χλοοτάπητα επισκέφθηκαν σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Διοίκησης και Οργάνωσης, Ζαχαρίας Δοξαστάκης και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Παύλος Μπαριτάκης.

Μαζί τους ήταν οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Χερσονήσου, κκ. Μανώλης Καλαϊτζάκης, Κώστας Αναστασάκης, Μανόλης Ανυφαντάκης και Δημήτρης Μπάτσης. Επίσης, επισκέφθηκαν το έργο διαπλάτυνσης του δρόμου από τη γέφυρα Αϊτανίων μέχρι το δρόμο Σκαλανίου -Μυρτιάς, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η δημοτική αρχή Χερσονήσου συνεχίζει όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις για τη διασφάλιση πρόσβασης στο σύνολο των δημοτών σε σύγχρονους και ασφαλείς αθλητικούς χώρους. Στην προσπάθεια αυτή είναι καταλυτική η συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης, καθώς σύντομα αναμένεται να δρομολογηθούν οι ενέργειες για την υλοποίηση των σημαντικών αυτών έργων».

Χερσόνησος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Search