Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022

Ζ. Νοικοκυράκης: «Η θέληση της διοίκησης με έκανε να πω το ναι»

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 15:46 Γράφτηκε από

Διαβάστε τις δηλώσεις που παρέθεσε στο Prismasport.gr ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης μετά την έναρξη της συνεργασίας του με την Χερσόνησο.

Ο έμπειρος προπονητής είναι κι επίσημα ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει την Χερσόνησο την φετινή χρονιά στην Α1 ΕΠΣΗ και στις δηλώσεις του Prismasport.gr αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους συμφώνησε να αναλάβει την ομάδα καθώς και τους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος αλλά και η διοίκηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης:

Η Χερσόνησος είναι μία ομάδα που ήθελα να δουλέψω κι αυτό γιατί έχω περάσει όμορφες στιγμές σαν ποδοσφαιριστής. Αυτό που με έκανε να πω το ναι, ήταν η θέληση να συνεργαστούμε από την πλευρά της διοίκησης. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, καθώς θα ξεκινήσουμε αργά τον σχεδιασμό μας σε σχέση με άλλες ομάδες που βρίσκονται ήδη στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας, όμως βλέπω την όρεξη που υπάρχει τόσο από την πλευρά της διοίκησης όσο και από τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ροστέρ και θεωρώ ότι με σωστή και κατάλληλες θα μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή χρονιά. Καλή σεζόν εύχομαι με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search