Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Παραμένει στη Βόνη ο Πολυχρονάκης

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 14:35 Γράφτηκε από

Μέλος του ρόστερ της Βόνης και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Γιώργος Πολυχρονάκης.

Ο έμπειρος γκολκίπερ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της Βόνης, όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση ο σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

•Η Δοίκηση της ομάδας μας με πολύ χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Πολυχρονάκη. Ο Γιώργος ερχόμενος στην ομάδα πέρυσι βοήθησε με την ποιότητα του (αρκετές παραστάσεις στις κατηγοριες της Έπση )και έβαλε κι αυτος το λιθαράκι του στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.
Παρόλα αυτά η αγάπη του για το ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με τον άψογο χαρακτήρα του σαν άνθρωπος τον κρατάνε κόντα στην ομάδα μας για άλλη μια χρονιά,αυτή την φορά από ένα καινούριο "πόστο" αυτο του βοηθού προπονητή δίπλα στον coach Απόστολο Παπακώστα. Η προταση αυτή της νέας θέσης θα δώσει την ευκαιρία στον Γιώργο να μεταφέρει την εμπειρία και τις γνωσεις του τόσο στους νέους τερματοφυλάκες ( καθώς θα είναι και προπονητής τερματοφυλακων) της ομάδας , και θα τους βοηθήσει να αναπτυχθούν μεσα βέβαια από τις συμβουλές και την καθοδήγηση του. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για κάτι πρωτογνωρο για την ομάδα μας και το βήμα αυτό αποτελεί βήμα αναβάθμισης.
Φυσικά το δελτίο του παραμένει ενεργό και θα βοηθήσει τόσο στην προετοιμασία οσο και στις προπονήσεις της ομάδας μας
Γιώργο καλή αρχή στα νέα σου καθήκοντα και να έχεις μόνο υγεία και επιτυχίες στην ζωή σου!
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search