Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Μισή ντουζίνα ανανεώσεις στη Βόνη

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 11:51 Γράφτηκε από

Σε έξι ακόμη ανανεώσεις προχώρησε ο ΑΟ Βόνης στο πλαίσιο της δημιιουργίας του νέου ρόστερ για την σεζόν 2022/23.

Ο λόγος για τους Στεφανάκη Γιώργο, Παπαδάκη Γιάννη, Κελαράκη Μανώλη, Λουρίδα Γιώργο, Μάνο Καλογερίδη και τον μικρό Μαρθαλαμάκη Δημήτρη καθώς η ομάδα ανανέωσε για άλλη μια χρονιά μαζί τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παιδιά που έχουν μεγαλώσει μαζί, έχουν τρέξει έχουν παίξει από τις αλάνες και τα σοκάκια του χωριού, έχουν καταθέσει τα πάντα παραμένουν μαζί στην ομάδα και πάντα ενωμένοι. Γιατί πάνω από όλα μετράει το να στηρίζεσαι από δικά σου παιδιά τα οποία καθιστούν το κλίμα πάντα στενό και αναλλοίωτο.

Κάτι τέτοια συμβάντα μας γεμίζουν χαρά και ταυτόχρονα υπερηφάνεια . Για άλλη μια χρονιά η ομάδα μας θα μπορεί να βασίζεται στην υποστήριξη δικών της παιδιών. Ο λόγος για τους Στεφανάκη Γιώργο, Παπαδάκη Γιάννη, Κελαράκη Μανώλη , Λουρίδα Γιώργο , Μάνο Καλογερίδη και τον μικρό Μαρθαλαμάκη Δημήτρη καθώς η ομάδα ανανέωσε για άλλη μια χρονιά μαζί τους.

Είναι περιττό να πούμε νομίζω ότι έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στην μεχρι τώρα πορεία της ομάδας. Απο την αρχή της επνίδρυσης της οι 4 πρώτοι έχουν βιώσει χαρες ,λύπες, στενοχωριες, μα πάντα ήταν εκεί γιατι το κίνητρο τους ήταν στα πλαίσια ενός οικογενειακου χαρακτήρα. Οι 2 επόμενοι όντας μικρότεροι έρχονται να συμπληρώσουν και να δώσουν μια ελπίδα για το μέλλον , μια ελπίδα πως η ομάδα αυτή θα συνεχίσει οπως πάντα να βασίζεται και να αγαπιέται από δικά της πρόσωπα.

Να ευχηθούμε μονο υγεία και προσωπικές επιτυχίες ξεχωριστά στον καθένα και να τους ευχαριστήσουμε που βρίσκονται τοσα χρόνια και θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην οικογένεια που λέγεται Α.Ο ΒΌΝΗΣ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search