Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Τετράδα ανανεώσεων ανακοίνωσε η Βόνη

Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 19:09 Γράφτηκε από

Την παραμονή τεσσάρων ακόμα ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο ΑΟ Βόνης.

Συγκεκριμένα Καλαϊτζάκης Ανδρέας, Παναγιώτης Παλαμίδας, Νίκος Παπαγγελής και Αγαπητός Καναβάκης συμφώνησαν με τη Βόνη και θα αγωνιστούν με την φανέλα της στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με 4 ακόμα ποδοσφαιριστές.
Πρόκειται για τον Καλαιτζάκη Ανδρέα , Τον Παναγιώτη Παλαμίδα και τους νεαρούς Νικόλα Παπαγγελή και Αγαπητό Καναβάκη.
Αμφότεροι οι δύο πρώτοι αναφερθέντες, έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην μέχρι τωρα πορεία της ομάδας από τις μικρότερες κατηγορίες έως στην τωρινή Α1 έπση. Η ποιότητα και η εμπειρία που διαθέτουν αν μη τι άλλο κρίνεται απαραίτητη για την συνέχεια και την στήριξη της ομάδας. Παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις πάντα δήλωναν παρόν για την ομάδα και τους ευχαριστούσε που για άλλη μια χρονιά θα είναι στην οικογένεια μας.
Από την άλλη ο Νικόλας , ο οποίος μέτρησε πέρυσι την πρώτη του χρονιά με την ομάδα μας , πήρε τις ανάλογες ευκαιρίες και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα απο την πρώτη στιγμή. Κατέχει θέση μικρού στο ρόστερ και σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική του και την εναλλαγή θέσεων δίνουν βάθος στο ρόστερ της ομάδας μας.
Επίσης ο Αγαπητός ο οποίος είναι γιος τους Γενικού Αρχηγού της ομάδας μας Γιώργου, ενσωματώθηκε πέρυσι στην ομάδα μας και κατάφερε να πάρει και τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στην Α1 κατηγορία. Ό νεαρός έχει όλα τα φόντα και μεσα από σκληρή δουλειά και αγάπη για το ποδόσφαιρο θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.
Εμείς το μονο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους ευχηθούμε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας και στην προσωπική τους ζωή!
Στις φωτογραφίες με τον Πρόεδρο, Χρηστόφορο Λαμπράκη.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search