Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Η κακοδαιμονία δεν λέει να αφήσει τη Βόνη

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 14:15 Γράφτηκε από

Η ουραγός στην βαθμολογία της Α1 ΕΠΣΗ, Βόνη πέρα από το κακό αγωνιστικό φεγγάρι στο οποίο βρίσκεται, φέρεται να τα έχει βάλει με την τύχη της, καθώς ο ένας τραυματισμός διαδέχεται τον άλλο.

Στο πρώτο μόλις παιχνίδι της Α1 ΕΠΣΗ, με αντίπαλο τον Ρωμανό, δύο παίκτες έγιναν αναγκαστική αλλαγή, με τον Κουκάκη στο 21ο λεπτό και τον Ανυφαντάκη στο 32ο να βγαίνουν εκτός συνέχειας του αγώνα λόγω τραυματισμού.

Στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής, μετά από χτύπημα στο πέλμα ο Γ. Μυρωδιάς, αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο της Βαγιάς κόντρα στον ΕΓΟΗ, ενώ και ο Γιώργος Βλάχος είχε ενοχλήσεις στο γόνατο μετά το τέλος.

Στον αγώνα με την Μινωική, η κατάσταση του νεαρού μέσου επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα μετά τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα να αντικατασταθεί από τον προπονητή του, Μ. Γιακουμάκη ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει στην ατυχία του, μολονότι και ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ομάδας, Μαρκατάτος αποχώρησε από το γήπεδο σφαδάζοντας, με τις πρώτες προβλέψεις να κάνουν λόγο για σοβαρή ζημιά στο γόνατο του.

Ωστόσο λίγα 24ωρα μετά, ο ορθοπεδικός ιατρός που εξέτασε διεξωδικά το θέμα, ήταν καθησυχαστικός και τόνισε πως ευτυχώς δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός και πως με λίγη ξεκούραση θα επιστρέψει και πάλι στην πρότερη κατάσταση.

Η Βόνη μέσα τρεις αγώνες μετράει, ουκ ολίγους τραυματισμούς, παρ'όλα αυτά, υπάρχει η αισιοδοξία, πως όταν η ομάδα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση, θα αλλάξει άρδην η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search