Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Τέλος ο Πλακιωτάκης από την Τριτωνία

Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 17:58 Γράφτηκε από

Μετά απο αρκετά χρόνια συνεργασίας, ο Γιάννης Πλακιωτάκης αποτελεί παρελθόν απο την θέση του Γενικού Αρχηγού για τον σύλλογο του Αστριτσίου.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Γαρεφαλάκης, πρόεδρος της κοινότητας Αστριτσίου, έκανε γνωστή την αποχώρηση του έμπειρου παράγοντα απο τα δρώμενα της ομάδας, γνωστοποιώντας ότι οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση αφορούν την επαγγελματική δραστηριότητα του κ. Πλακιωτάκη.

Πάντως, ο κ. Γαρεφαλάκης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μέχρι πρότινος γενικό αρχηγό της Τριτωνίας, τονίζοντας το πάθος και τον υπερβάλλοντα ζήλο που επέδειχνε για την ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για την αξιθαύμαστη προσφορά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Γαρεφαλάκη:

"Ως Πρόεδρος της Κοινότητας και ως εν ενέργεια αξιωματούχος του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ από καρδιάς, έναν φίλο με ήθος, αγάπη, σε αυτό το οποίο έκανε.
Τον Γιάννη Πλακιωτακη Γενικό Αρχηγό,τον γνώρισα απο το Ποδοσφαιρικό Σωματείο Τρίτωνιας της Κοινότητας μας, το οποίο αγάπησε και υπηρέτησε με πάθος από την πρώτη στιγμή, ήταν η καρδιά της Ομάδος.
Εβλεπα την αγωνία του, αλλά και το τρέξιμο του, για να έχει τα πάντα έτοιμα στις προπονήσεις στους φιλικούς, επίσημους αγώνες, ήταν πάντα αυτό το οποίο θέλει το αξίωμα του Γενικού Αρχηγού Ομάδος.
Ο Γιάννης αποτελεί πλέον παρελθών λόγω αυξημένων υποχρεώσεων στην δουλειά του
Φίλε Γιάννη σε ευχαριστούμε, καλή συνέχεια με υγεια και επιτυχία στον στίβο της ζωής και του Αθλητισμού και είμαι σίγουρος ότι κάπου θα βρεθούμε, γιατί αγαπάμε αυτό το οποίο λέγεται Ποδόσφαιρο.
Καλή τύχη με υγεία
Τα θερμά μου συγχαρητήρια"
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search