Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

To συγκινητικό αντίο του Άλκη Πλουσή στον Ρωμανό

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 10:00 Γράφτηκε από

Ο Άλκης Πλουσής πήρε την δύσκολή απόφαση μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια να αποχωρήσει από την ομάδα της Ελιάς.

Ο Ρωμανός ήταν η πρώτη ομάδα ομάδα που εμπιστεύθηκε τον νεαρό προπονητή δίνοντας του την ευκαιρία να ξεκινήσει την καριέρα του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και αυτός το ανταπέδωσε με το καλύτερο τρόπο καθώς καθιέρωσε το σωματείο στα κραταιά της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Άλκης Πλουσής με μακροσκελέστατη του δήλωση στο Prismasport.gr αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό τρόπο την ομάδα του Ρωμανού και όσους αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι τους.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλκή Πλουσή στο Prismasport gr

"Δεν λέω αντίο στην ομάδα του Ρωμανού αλλά θα πω ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που μου εμπιστεύτηκαν τα ηνία της ομάδας και μου έδωσαν την ευκαιρία να ξεκινήσω την προπονητική μου σταδιοδρομία.

Σίγουρα ήταν μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις που έπρεπε να πάρω γιατί από την πρώτη στιγμή όλοι οι άνθρωποι της Ελιάς με υποδέχτηκαν σαν δικό τους άνθρωπο και εγώ από την μεριά προσπάθησα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Θεωρώ ότι μαζί όλα αυτά τα χρόνια και με όλους τους ποδοσφαιριστές καταφέραμε και καθιερώσαμε τον Ρωμανό στις υπολογίσιμες ομάδες του πρωταθλήματος όπου και αξίζει να είναι. Φεύγω με γεμάτες αναμνήσεις και ουσιαστικές φιλίες πέρα του επαγγελματικού επιπέδου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές γιατί κάθε αγωνιστική μου έδειχναν έμπρακτα την υποστήριξη τους και μου έδιναν κίνητρο να συνεχίσω, όλους τους φροντιστές, γενικούς αρχηγούς , φιλάθλους και όλα τα μέλη της διοίκησης ανεξαιρέτως που βοήθησαν να δημιουργηθούν αυτές οι αναμνήσεις που θα κρατήσω για πάντα.


Εύχομαι ο Ρωμανός να πετύχει περισσότερα πράγματα από ότι καταφέραμε μαζί καθώς κάθε τέλος αποτελεί μια νέα αρχή."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search