Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο έχει ανάγκη και άλλους Τζώρτζηδες!

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 12:25 Γράφτηκε από τον

Υπάρχουν παράγοντες οι οποίοι χωρίς να πουν λέξη... μπορούν να ανοίγουν δρόμους και να δημιουργούν καταστάσεις για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. 

Ένα από αυτούς είναι ο πρόεδρος του Ρωμανού Γιώργος Τζώρτζης. Ο κ. Τζώρτζης τίμησε με την παρουσία του στο γήπεδο του Τυμπακίου την ομάδα του ΑΟΤ, του έδωσε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του ευχήθηκε καλή πορεία στα μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική. 

Τα λόγια του προέδρου του Ρωμανού δεν ήταν τυπικά, μόνο και μόνο για να ευχηθεί αλλά τα εννούσε από την καρδιά του. Έδειξε πως πρέπει να βλέπουμε και να αναλογίζομαστε το ποδόσφαιρο. Δίχως φανφάρες και χωρίς δημοσιότητα κατάφερε να κεντρίσει τα φώτα του ενδιαφέροντας στον αγώνα ΑΟ Τυμπακίου - ΠΑΟ Δειλινών. Καταχειροκροτήθηκε από τους αντιπάλους, έδειξε πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι παράγοντες και ότι πρέπει να παραμένεις άνθρωπος ακόμα και σε δύσκολες στιγμές. 

Αποτελεί αναμφίβολα παράδειγμα προς μίμιση προς τους νέους παράγοντες και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνει για πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου διότι τον έχουμε ανάγκη!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search