Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022

Ρωμανός: «Νοκ-άουτ» μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ο Γιάννης Ρουμπάκης!

Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 16:16 Γράφτηκε από

Μία πολύ σημαντική απουσία έχει να διαχειριστεί μέχρι το τέλος ο Άλκης Πλουσής.

Ο ικανός τερματοφύλακας του Ρωμανού σε μία ανύποπτη στιγμή στο παιχνίδι με τον Ανθεστίωνα χτύπησε στο χέρι και εκφράζονται φόβοι ότι δεν θα αγωνιστεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Σε μία σύγκρουση που είχε στον αέρα με τον αμυντικό του Ανθεστίωνα, Δρακάκη ο Γιάννης Ρουμπάκης υπέστη κάταγμα στο σκαφοειδές του αριστερού του χεριού.

Παρά το γεγονός ότι ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, χωρίς πόνους ίσως κι επειδή ήταν ζεστός ακόμη, μετέπειτα άρχισαν οι πόνοι να γίνονται αισθητοί.

Έπειτα από ακτινογραφία που πραγματοποίησε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο σκαφοειδές του αριστερού του χεριού, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά έως το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τα μπαράζ ανόδου, αν και εφόσον ο Ρωμανός κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Γιάννης Ρουμπάκης έχει αγωνιστεί στα 24 από τα 26 παιχνίδια που έχει δώσει ο Ρωμανός στο πρωτάθλημα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην εξαιρετική σεζόν που διανύει ομάδα της Ελιάς όντας δανεικός από τον ΠΟΑ και σίγουρα είναι ένα μεγάλο πλήγμα σε ένα πολύ κομβικό σημείο της χρονιάς, καθώς αναμένεται να λείψει από τις υποχρεώσεις της, τις επόμενες 4-5 εβδομάδες.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search