Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021

Χρειάζεται χρόνο για να δέσει ο Ρωμανός

Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 20:01 Γράφτηκε από

Στο πρώτο φιλικό για την νέα σεζόν, ο Ρωμανός γνώρισε την ήττα από τον ανώτερο καθ' όλη την διάρκεια του ματς Πόρο, με 0-3 στην Ελιά.

Οι ποδοσφαιριστές του Άλκη Πλουσή, δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα για την ομάδα τους, και ο κυριότερος λόγος που συνέβη αυτό, είναι ότι το ρόστερ του Ρωμανού, έχει ενισχυθεί και ποιοτικά και ποσοτικά, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές παρά τις συνεχόμενες και καθημερινές προπονήσεις, να μην έχουν δεθεί ακόμα όσο πρέπει, ώστε να αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι η αμυντική γραμμή του Ρωμανού, μαζί με τον τερματοφύλακα, αποτελούταν απο 5 πάικτες, εκ των οποίων οι 4 ήταν φετινές μεταγραφές! (Ρουμπάκης Ι., Ρουμπάκης Γ., Ταβαλδωράκης, Μπαλάφας).

Παράλληλα, υπήρχαν και σημαντικές απουσίες, όπως εκείνες του Βενιζέλου Ανυφαντάκη και του Νίκου Μεμοτσέλα, ποδοσφαιρστών βαρόμετρα για την ομάδα, που εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι επηρέασαν.

Επομένως, το συγκρότημα του νεαρού κόουτς, που έχει τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα, μένει να φανεί αν θα νικήσει τον χρόνο και θα είναι απόλυτα προετοιμασμένο και δεμένο για την έναρξη της σεζόν, που έχει πάρει και τον τίτλο ενός απο τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος - και όχι αδίκως-!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search