Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022

Γ. Τριάντης: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ιστορική ομάδα - Τα θέλω μας συμβαδίζουν»

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 17:55 Γράφτηκε από

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ παραχώρησε στο Prismasport.gr ο Γιώργος Τριάντης.

Έπειτα από μία 11ετία φορώντας τα "ασπρόμαυρα" του ΑΟΤ, ο Γιώργος Τριάντης θα φορέσει εκείνα του ΠΑΟΚ, με τον ικανό μέσο να παραχωρεί τις πρώτες δηλώσεις στο Prismasport.gr μετά την έναρξη της συνεργασίας με την ομάδα του Κρουσώνα.

Αρχικά ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει όσες ομάδες τον προσέγγιζαν, ωστόσο τόνισε πως κύριο μέλημα του από την στιγμή που δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στην Γ' Εθνική, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ήταν να βρει μία ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Γ. Τριάντης χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως μία ιστορική ομάδα με κόσμο, με την βοήθεια του οποίου και την δουλειά εκείνου και των συμπαικτών του, θα πετύχουν τους στόχους τους στο νέο πρωτάθλημα.

Ο ικανός νέος μέσος του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για ένα μεταβατικό στάδιο, καθώς μετά από χρόνια θα αγωνιστεί σε ένα διαφορετικό για εκείνον περιβάλλον, ωστόσο υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί ώστε στο τέλος να έχουν πραγματοποιηθεί οι στόχοι της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Prismasport.gr ο Γιώργος Τριάντης:

Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που επικοινώνησαν μαζί μου δείχνοντας την εκτίμηση προς το πρόσωπο μου. Τιμή μου πραγματικά! Από εκεί και πέρα, πήρα την απόφαση να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω, δηλαδή να παίζω ποδόσφαιρο με την ομάδα του ΠΑΟΚ! Από την στιγμή λοιπόν που δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στην Γ Εθνική λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων μου, πρώτο μου μέλημα ήταν να πάω σε μια ομάδα που να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1! Ο ΠΑΟΚ είναι μια ιστορική ομάδα, οργανωμένη, με πλάνο, που τα θέλω μας συμβάδιζαν! Είναι μια ομάδα με δυνατή έδρα, με κόσμο, και με την βοήθεια του κόσμου και με την δουλειά την δική μας , θα πετύχουμε τους στόχους της ομάδας.. Από την πρώτη στιγμή, ο Βασίλης ο Κρασανάκης και ο κύριος Κώστας Μπουμακης έδειξαν την θέληση τους να με εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας του ΠΑΟΚ! Από την πλευρά μου έχω να τους πω, ότι για μένα σίγουρα είναι ένα δύσκολο μεταβατικό στάδιο μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα μου, μια καινούργια κατάσταση για εμένα, αλλά υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας!

 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search