Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Κάλεσμα του Μ. Λεμονάκη για την Γ.Σ του ΠΑΟΚ: «Είναι κρίμα και άδικο να χαθούν όλα αυτά που έχουμε φτιάξει»!

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 15:05 Γράφτηκε από

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, να παραστεί στη δεύτερη χρονικά γενική συνέλευση, απηύθυνε ο Γενικός Αρχηγός του ΠΑΟΚ, Μανώλης Λεμονάκης.

Ο έμπειρος παράγοντας κάλεσε όλους τους Κρουσανιώτες, να στηρίξουν την προσπάθεια των Κώστα Μπουμάκη και Δευκαλίωνα Στειακάκη, τονίζοντας ότι είναι κρίμα και άδικο να χαθούν όλα αυτά που έχουν δημιουργηθεί.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την ομάδα μας, για το καμάρι του Κρουσώνα τον ΠΑΟΚ μας, σαν πιο παλιός παράγοντας παίρνω την πρωτοβουλία να σας καλέσω, όλους εμάς που αγαπάμε την ομάδα και το χωριό μας, να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και πέντε χρόνια με πρόεδρο τον καταξιωμένο Κώστα Μπουμάκη να μην τελειώσει εδώ. Καλώ όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που τίμησαν και τιμήθηκαν από την ομάδα μας, όλους τους φορείς του Κρουσώνα, που εκλέγονται με την βοήθεια του χωριού όπως και τους μη εκλεγμένους βουλευτές, Περιφέρεια, Δήμο, τους επιχειρηματίες του Κρουσώνα, τους απλούς Κρουσανιώτες να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Είναι κρίμα και άδικο να χαθούν όλα αυτά που φτιάξαμε, όλοι μαζί. Σύγχρονο γήπεδο στολίδι, γυμναστήριο σύγχρονο, Ακαδημίες, με τόσο κόπο, ιδρώτα, υποχρεώσεις και χρήματα. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα, ο ΠΑΟΚ μας ενώνει. Όταν το καταλάβουμε όλοι αυτό, δεν φοβόμαστε τίποτα. Είναι μεγάλη μας τιμή να ηγείται αυτής της προσπάθειας ένας άνθρωπος που δεν είναι από τον Κρουσώνα, όπως και το γεγονός ότι δηλώνει Κρουσανιώτης όπου σταθεί. Ελάτε όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτούς τους δύο μεγάλους Κρουσανιώτες, Κώστα Μπουμάκη και Δευκαλίωνα Στειακάκη που για άλλη μία φορά τους ευχαριστώ και εγώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους της κοινωνίας του Κρουσώνα. Όλοι αύριο στην Αίθουσα της ενορίας, για μία λύση που θα έχει νικητή τον ΠΑΟΚ  και τον Κρουσώνα μας.»

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search