Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Το μετέωρο βήμα του ΠΑΟ Κρουσώνα

Σάββατο, 14 Μαϊος 2022 15:00 Γράφτηκε από

Πολλά ερωτηματικά έχουν προκύψει μετά την επ αορίστου αναβολή της Γενικής Συνέλευσης του ΠΑΟ Κρουσώνα, με το μέλλον του σωματείου έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις να μοιάζει μετέωρο.

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Δευκαλίωνα Στειακάκη, καθώς το εργοστάσιο του στην ΒΙ.ΠΕ καταστράφηκε ολοσχερώς έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή.

Συν τοις άλλοις και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Κώστας Μπουμάκης έχει προβλήματα υγείας τα οποία δεν του επιτρέπουν να είναι προσηλωμένος στο ιστορικό σωματείο.

Οι δυο άνδρες εθεάθησαν πριν 3 ημέρες σε μαγαζί του Γαζίου και σίγουρα οι συζητήσεις είχαν να κάνουν με το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Το Prismasport.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Κώστα Μπουμάκης ο οποίος δεν θέλησε να επιβεβαιώσει αλλά ούτε να διαψεύσει τις πληροφορίες.

Το γεγονός, ωστόσο ότι η Γενική Συνέλευση, δεν έχει οριστεί σε νέα ημερομηνία, μόνο καλό οιωνό δεν αποτελεί για το μέλλον της ομάδας του Κρουσώνα.

Ευχή όλων είναι να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί και στους δυο το τελευταίο χρονικό διάστημα και σύντομα να επιστρέψουν δυνατοί σε αυτό που αγαπάνε.

Τα τελευταία χρόνια με τον Κώστα Μπουμάκη ο ΠΑΟΚ, έχει κάνει σταθερά βήματα ανόδου και έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις των ανθρώπων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search