Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Μπουμάκης στο Prismasport: «Όσο βρίσκομαι στο τιμόνι του ΠΑΟΚ η ομάδα θα πρωταγωνιστεί»

Πέμπτη, 05 Μαϊος 2022 11:15 Γράφτηκε από τον

Ο Κώστας Μπουμάκης μίλησε στο Prismasport.gr κάνοντας μία ανασκόπηση της σεζόν που ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚρουσώνα. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τόνισε ότι σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα δεν εκπλήρωσε τον στόχο που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μένοντας πίσω βαθμολογικά από νωρίς, χαρακτηρίζοντας παράλληλα επάξιο πρωταθλητή τον ΑΟ Τυμπακίου. 

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Κρουσώνα αναφέρθηκε στον ερχομό του Δευκαλίων Στειακάκη στο συμβούλιο της ομάδας λέγοντας πως με αυτόν στο πλευρό του ανέβηκε επίπεδο η ομάδα. Επιπλέον μίλησε για την επόμενη ημέρα η οποία θα κριθεί στην Γενική Συνέλευση της 11ης Μαΐου τονίζοντας για ακόμα μία φορά πως όσο θα βρίσκεται ο ίδιος στο τιμόνι του ΠΑΟΚ, η ομάδα θα πρωταγωνιστεί. 

204

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚρουσώνα Κώστας Μπουμάκης στο Prismasport.gr

«Θέλοντας να κάνω μια ανασκόπηση στην χρόνια που έφυγε στο αγωνιστικό επίπεδο δεν θα πω ότι εκπληρώσαμε τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν, αφού πολύ νωρίς μείναμε αρκετούς βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας, βέβαια η ομάδα έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο κατ' ομολογία όλων όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να μας φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας όπου ο ΑΟ Τυμπακίου στέφθηκε επάξια πρωταθλητής.

Τον Νοέμβριο είχα την τύχη να εισέλθει στο ΔΣ ένας καταπληκτικός άνθρωπος και σοβαρός επιχειρηματίας ο Δευκαλίων Στειακάκης.

Με τον ερχομό του ο ΠΑΟΚ ανέβηκε ένα ακόμα σκαλοπάτι τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χωρών .

Έγιναν αρκετά πράγματα που ανεβάζουν την ομάδα επίπεδο στις υποδομές μας στις γηπεδικές εγκαταστάσεις μας στην λειτουργία της ομάδας γενικά έτσι όπως αρμόζει στην ιστορία , στην φανέλα του ΠΑΟΚ και στην κοινωνία που επάξια θεωρώ εκπροσωπούμε τα τελευταία χρόνια .

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα, στις 11 Μαΐου έχουμε μπροστά μας την γενική συνέλευση όπου εκεί η κοινωνία πρέπει να ανοίξει τα χέρια της ακόμα περισσότερο για να αγκαλιάσει αυτήν την μεγάλη προσπάθεια .

Όλα αυτά τα χρόνια δεν πάψαμε ούτε μέρα να εργαζόμαστε για να κρατήσουμε ζωντανό ένα κύτταρο αθλητισμού και πολιτισμού και αυτή όλη η προσπάθεια χρειάζεται ανθρώπους και χέρια που θα εργαστούν και θα τρέξουν τις υποχρεώσεις και το πλάνο της ομάδας αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά όπου και όταν χρειαστεί .

Έχω πει αρκετές φορές ότι όσο θα βρίσκομαι στο τιμόνι του ΠΑΟΚ αυτός θα πρωταγωνιστεί.

279572871 1365774900596927 1374598753869673931 n

Περιμένω λοιπόν τις προτάσεις και τους νέους ανθρώπους που θα έρθουν δίπλα μας για γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί ακόμα σοφότεροι .

Δεν θέλω να πιστεύω ότι δεν θα στηριχθεί όλη αυτή η προσπάθεια έτσι όπως τις αρμόζει. Ο κόσμος και η κοινωνία του Κρουσώνα έχουν δώσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια για να μπορούν να νιώθουν και να είναι υπερήφανοι για το καμάρια του τόπου τους τον ΠΑΟΚ της καρδιάς μας».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search