Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Κ. Μπουμάκης: «Στόχος μας το Κύπελλο»

Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 13:00 Γράφτηκε από

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Αλμυρό για τον θεσμό του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι δήλωσε ο Κώστας Μπουμάκης στο Prismasport.gr.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, μιλώντας στο Prismasport.gr αναφέρθηκε στην επιθυμία της κατάκτησης του Κυπέλλου από την ομάδα του, μέσα στον Κρουσώνα όπου θα γίνει ο τελικός.

Ο Κώστας Μπουμάκης έκανε λόγο πως ο ΠΑΟΚ είχε εξ αρχής δύο στόχους τη φετινή χρονιά, αυτόν του πρωταθλήματος που απομακρύνθηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως κι εκείνος της κατάκτησης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Μπουμάκης:

«Από την αρχή της χρονιάς είχαμε θέσει δύο στόχους στην ομάδα μας κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο πρώτος, αυτός του πρωταθλήματος δυστυχώς απομακρύνθηκε, ωστόσο παραμένει ο δεύτερος αυτός του Κυπέλλου. Για μας είναι ένα έξτρα κίνητρο η κατάκτηση του Κυπέλλου μέσα στο γήπεδο μας, καθώς θέλουμε να δώσουμε χαρά στους κατοίκους της κοινότητας του Κρουσώνα. Στο αυριανό παιχνίδι θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για πρόκριση απέναντι σε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας, τον Αλμυρό. Ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και στο τέλος να είμαστε εμείς εκείνοι που θα πάρουμε την πρόκριση.»

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search