Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

ΟΦΑ: «Η πιο κρίσιμη Γ.Σ από την ίδρυση της ομάδας - Κρίνεται η συμμετοχή της στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ»

Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 15:07 Γράφτηκε από

Την πιο κρίσιμη Γενική Συνέλευση στην ιστορία της ομάδας χαρακτηρίζουν οι άνθρωποι του ΟΦΑ, εκείνη της 4ης Ιουλίου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας του Αρκαλοχωρίου, αν δεν υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα από την προσεχή Γ.Σ συνέλευση, τότε εκείνη δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί την φετινή χρονιά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Η πιο κρίσιμη γενική συνέλευση από την ίδρυση του Ο.Φ.Α.

Η πρώτη συνέλευση είχε προγραμματιστεί για τις 27 του μήνα, αλλά λόγω μη επίτευξης απαρτίας όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια που δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν εκτος καποιοων εξαιρέσεων, θα επαναληφθεί την Δευτέρα 4/7/2022 με τη διοίκηση του ΟΦΑ να αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ότι «θα γίνει την ίδια ώρα (18.00), με τον ίδιο τρόπο και με τα ίδια ακριβώς θέματα, στο χώρο του Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ.

Σε περίπτωση που και πάλι δεν επιτευχθεί απαρτία, η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τελικά χωρίς άλλη ειδοποίηση με όσα μέλη παρευρεθούν. Η παρουσία τόσο των μελών, όσο και των αρετών κρίνεται απαραίτητη για το μέλλον του ΟΦΑ σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα δεν θα καταφερει να αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ την φετινή χρονιά». Οι ιθύνοντες του συλλόγου απευθύνονται σε όλους τους συμπολίτες και κατοίκους όμως ιδιαίτερα στους νέους που έχουν διάθεση για δουλειά ώστε να δημιουργηθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Γ. Γραμματέας

ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search