Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022

Δ. Κόκκινος: «Η χρονιά παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε κρίνεται επιτυχημένη»

Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 11:25 Γράφτηκε από

Διαβάστε όσα δήλωσε κατά τον απολογισμό του στο Prismasport.gr ο Δημήτρης Κόκκινος.

Ο προπονητής του ΟΦΑ μίλησε στο Prismasport.gr αναφερόμενος στην φετινή πορεία της ομάδας του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της, λόγω των σεισμών που έπληξαν την περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Όπως τόνισε ο ικανός τεχνικός η διοίκηση του ΟΦΑ είναι άξια συγχαρητηρίων, καθώς στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων παρά τη δύσκολη αυτή συγκυρία, όπως και οι ποδοσφαιριστές του που εξασφάλισαν την παραμονή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Prismasport.gr ο Δημήτρης Κόκκινος:

«Η χρόνια εκ του αποτελέσματος μπορεί να κριθεί επιτυχημένη, καθώς εξασφαλίσαμε την παραμονή με την πολύ καλή πορεία που κάναμε στον δεύτερο γύρο.

Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, ειδικά στην αρχή της σεζόν με τον σεισμό που έπληξε την περιοχή του Αρκαλοχωρίου και ήταν ένα σημαντικό «χτύπημα» για όλους, με την διοίκηση να είναι άξια συγχαρητηρίων, καθώς παρά τα προβλήματα που είχαν, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Ακόμη, ο κορονωιός δημιούργησε προβλήματα και σε εμάς, στερώντας μας παίκτες κατα την διάρκεια της σεζόν, ενώ είχαμε και το ζήτημα των έργων περιμετρικά του γηπέδου, τα οποία μας στέρησε την έδρα μας για μερικά παιχνίδια.

Παρόλα αυτά, όπως είπα και νωρίτερα, ποδοσφαιριστές και διοίκηση είναι άξιοι συγχαρητηρίων, εμείς πετύχαμε τον στόχο μας, χρησιμοποιώντας σε μεγάλο βαθμό και τα νεαρά παιδιά της ομάδας τα οποία έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους !!!»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search