Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

«Ξεσπιτώνεται» ο ΟΦΑ!

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 15:07 Γράφτηκε από

Αναγκαστική αλλαγή έδρας θα έχει για τα επόμενα παιχνίδια ο ΟΦΑ και όσες ομάδες αγωνίζονται στο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου, καθώς τα έργα που πραγματοποιούνται περιμετρικά του γηπέδου ποδοσφαίρου δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή αγώνων.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα έχουν ξεκινήσει εργασίες που αφορούν την τοποθέτηση ταρτάν γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, όπως προβλεπόταν να γίνει άλλωστε από την πρώτη μέρα που κατασκευάστηκε το στάδιο, με τα έργα να φτάνουν σε βάθος σχεδόν ενός μέτρου!

Τα έργα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα το γήπεδο να κρίνεται ακατάλληλο αυτήν την στιγμή για να φιλοξενήσει επίσημα παιχνίδια, ο κίνδυνος για ατυχήματα είναι πολύ πιθανός, ενώ και η πρόσβαση στον χλοοτάπητα γίνεται με δυσκολία λόγω του «κενού» που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι τα έργα θα ολοκληρωθούν σύντομα από τους ανθρώπους του Αρκαλοχωρίου, ενώ το ΟΦΑ – ΑΟΤ ήδη άλλαξε έδρα και θα διεξαχθεί στο Θραψανό την ερχόμενη Κυριακή, ενώ και την προηγούμενη εβδομάδα για τον ίδιο λόγο η Γαρίπα αγωνίστηκε στο γήπεδο των Αγίων Παρασκιών.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγωνιστικό χώρο του Αρκαλοχωρίου:

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έκθεση εικόνων

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search