Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λ. Ρουσάκης: «Είναι ένα πρόβλημα, που δεν μπορεί να λυθεί από εμάς»

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 20:37 Γράφτηκε από τον

Στο Prismasport.gr μίλησε ο Λευτέρης Ρουσάκης.

Ο ικανός κόουτς αναφέρθηκε στην διακοπή των πρωταθλημάτων ελέω κορονοϊού και τις συνέπειες της εφόσον ξεκινήσουν και πάλι, ενώ μίλησε και από το άλλο πόστο που έχει στην ομάδα του Αρκαλοχωρίου, όντας υπεύθυνος των Ακαδημιών της.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο Prismasport.gr:

Για την διακοπή:

«Για μία ακόμη φορά, βιώνουμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, που θεωρώ όμως ότι ήταν αναμενόμενο κι ότι αργά ή γρήγορα όλοι το περιμέναμε. Απο εκεί και πέρα είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, για ακόμη μία φορά, γιατί έχω ξαναπεί ότι είναι μία πανδημία που αφορά όλη την υφήλιο και κανείς δεν μπορεί να δώσει γρήγορα λύσεις όπως φαίνεται.

Για το αγωνιστικό κομμάτι:

«Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι όμως, μας αφήνει πάλι πίσω, οι παίκτες χάνουν τον ρυθμό τους και την φυσική τους κατάσταση. Δυστυχώς ή ευτυχώς το να γυμνάζεται ένας ποδοσφαιριστής, δεν είναι το ίδιο γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα κι η επαφή με την μπάλα είναι σημαντική, από εκεί και πέρα ξαναλέω εφόσον είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να λυθεί από εμάς, περιμένουμε τους ειδικούς και πάμε βάση των λεγόμενων τους, ώστε να περάσει αυτό όσο το δυνατόν γρήγορα γίνεται.»

Για τις Ακαδημίες:

«Όσο αφορά το θέμα της Ακαδημίας, επίσης είναι πάρα πολύ δύσκολο, περισσότερο και στον ψυχολογικό τομέα για τα παιδιά, τα οποία έβγαιναν έξω έπαιζαν, το ευχαριστιόντουσαν, είχαν βρει πάλι τον ρυθμό τους, με τα διάφορα παιχνιδάκια τους και τώρα κάθονται μέσα στο σπίτι. Φανταστείτε ένας μεγάλος άνθρωπος, έχει θέμα κλεισμένος μέσα στο σπίτι, όλη μέρα 24 ώρες το 24ωρο, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για ένα παιδί. Στα χωριά βέβαια είναι πιο εύκολο, καθώς υπάρχουν χώροι για να μετακινηθούν και να παίξουν, ωστόσο στην πόλη είναι πολύ δύσκολο.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αλέξανδρος Χριστινάκης

Τελευταία άρθρα από τον/την Αλέξανδρος Χριστινάκης

Σχετικά Άρθρα