Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Συγκινητικές στιγμές στο Αρκαλοχώρι με την απόσυρση του Κ. Κορναράκη

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 16:12 Γράφτηκε από

Την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο με την φανέλα του ΟΦΑ πήρε ο αφανής ήρωας της κοινωνίας του Αρκαλοχωρίου, Κώστας Κορναράκης.

Ο Κώστας που είναι γέννημα θρέμμα του Αρκαλοχωρίου, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει καθημερινά δυσκολίες λόγω του γεγονότος ότι ειναι κωφάλαλος, δεν έκανε ποτέ πίσω και πάντα πάλευε για το καλύτερο στην ζωή του, καταφέρνοντας να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές συνδυαζόντας τες παράλληλα με το αγαπημένο του χόμπι, που δεν είναι άλλο από το ποδόσφαιρο.

Βλέπετε, ο Κώστας από μικρός ήταν δίπλα στην ομάδα του Αρκαλοχωρίου, συμμετέχοντας στις προπονήσεις της ομάδας ενώ έχει καταγραψει και συμμετοχές σε αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων του Ηρακλείου την σεζόν 2016 -2017. Δυστυχώς όμως, ένας τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια, επανήλθε φέτος σε μια προπόνηση της ομάδας του Δημήτρη Κόκκινου, αναγκάζοντας τον ποδοσφαιριστή να ανακοινώσει συγκινημένος την απόφαση του να σταματήσει την ενασχόληση του με το ποδοσφαίρο.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι όσες διοικήσεις, προπονητές και ποδοσφαιριστές και αν πέρασαν, όλοι είχαν αγκαλιάσει με θέρμη τον Κώστα βοηθώντας τον να ενταχθεί με τον καλύτερο τρόπο στο περιβάλλον της ομάδας, έχοντας συμμετοχή στις προπονήσεις και τις γενικότερες υποχρεώσεις του συλλόγου.

Από το 1998 που ξεκίνησε να αγωνίζεται στις ακαδημίες του ΟΦΑ, η πλούσια καριέρα του συμπεριλαμβάνει αρκετές συμμετοχές και διακρίσεις με την ομάδα Κωφών "Μίνωας" σε πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά κατέγραψε παράλληλα και επίσημες συμμετοχές και πρωτάθλημα με την ομάδα της καρδιάς του, τον Ο.Φ. Αρκαλοχωρίου.

Πλέον, θα απολάυσει την απόσυρση του, βλέποντας από την κερκίδα το αγαπημένο του Αρκαλοχώρι, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι ειναι πάντα ευπρόσδκετος στον αγωνιστικό χώρο..

Κορναράκης.png

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search