Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

Κόκκινος: «Δεν είναι ιδανικές οι συνθήκες για να μιλάμε για επανέναρξη από τόσο νωρίς»

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 15:49 Γράφτηκε από τον

Στο Prismasport.gr μίλησε ο προπονητής της Μινωικής, Δημήτρης Κόκκινος.

Ο έμπειρος κόουτς της "Μπάρτσα" σε επικοινωνία που είχε με το Prismasport.gr, κατέθεσε την άποψη του, σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπου θεωρεί πως δεν είναι οι συνθήκες ιδανικές για να συζητάται κάτι τέτοιο τόσο νωρίς.

Για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ στο οποίο και εργάζεται, επισήμανε πως πρέπει να διεξαχθούν όλοι οι αγώνες με παράταση έως και τον Ιούνιο και χρήση εμβόλιμων αγωνιστικών, ώστε οι ομάδες να κάνουν μία μίνι προετοιμασία, πριν κληθούν να αγωνιστούν.

Ο Δημήτρης Κόκκινος δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχές του για καλές γιορτές με υγεία σε όλον τον κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές για να συζητάμε για επανέναρξη τόσο νωρίς, καθώς με τα μέτρα που ισχύουν και τις φήμες που ακούγονται οδεύουμε για Φεβρουάριο. Για να μπορέσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ομαλά, πρέπει οι ομάδες να βρουν τα πατήματα τους και να έχουν επανέλθει σε ένα επιτρεπτό επίπεδο φυσικής κατάστασης, το οποίο απαιτεί να γίνει μια μίνι προετοιμασία, παρόμοια της καλοκαιρινής. Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Α1, θεωρώ ότι η ορθότερη λύση είναι η διεξαγωγή όλων των αγώνων που απομένουν, με παράταση του πρωταθλήματος μέχρι τον Ιούνιο, και χρήση εμβόλιμων αγωνιστικών εάν κριθεί απαραίτητο με την επανέναρξη να πηγαινει για αρχές Φεβρουαρίου, ούτως ώστε οι ομάδες, θεωρητικά μιλώντας πάντα,να έχουν στα πόδια τους ένα μήνα προπονήσεων, αρχής γενόμενης από 7 Ιανουαρίου. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, με υγεία πάνω από όλα.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search