Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

Μινωική: Το «ευχαριστώ» σε Αρναουτάκη, Συριγωνάκη και Κοντάκη για την επιστροφή στο Πανεπιστήμιο

Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 20:33 Γράφτηκε από

Ο ΠΑΣ Μινωική και ο πρόεδρος, Βαγγέλης Αλατσατιανός με ανακοίνωση που εξέδωσαν, θέλησαν να ευχαριστήσουν την Περιφέρεια και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Γιώργο Κοντάκη, για το αίσιο τέλος και την επιστροφή της ομάδας, στην φυσική της έδρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από 7 μήνες ταλαιπωρίας,με αγώνες μόνο εκτός έδρας ο ΠΑΣ ΜΙΝΩΙΚΗΣ επιστρέφει στο σπίτι της, στο γήπεδο της που για 35 και πλέον χρόνια αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία.

Μέρα γιορτής, χαράς και ανακούφισης για το Δ/Σ της ομάδας,τους παίκτες και το κόσμο της φορτετσας και της γύρω περιοχής,ένα υπέροχο κόσμο που στηρίζει την ομάδα των παππούδων και των πατεράδων τους σε όλες τις δύσκολες στιγμές της πορείας της. Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε δημόσια τον περιφερειάρχη,κ. Αρναουτάκη Σταύρο για την πρωτοβουλία που ανέλαβε να μεσολαβήσει στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στον Πρύτανη, τον κ. Κοντάκη Γεώργιο ιδιοκτήτη του γηπέδου και να επιλυθεί το μεταξύ μας πρόβλημα, καταδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ευαισθησία του για τον τοπικό αθλητισμό που αποτελεί κύτταρο πολιτισμού της κοινωνίας μας. Να ευχαριστήσουμε επίσης τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Συριγωνάκη Νίκο ,ο οποίος για τρία χρόνια μας συμπαραστάθηκε στο πρόβλημα, με ανοικτή επικοινωνία που είχαμε και πάντα ανοιχτό το γραφείο του για κάτ ιδίαν συναντήσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουμε στον κόσμο της ΜΙΝΩΙΚΉΣ που συμπαραστάθηκε αυτά τα δύσκολα χρόνια στην ομάδα και στην Διοίκηση του Σωματείου,στον δύσκολο αγώνα του που τελικά στέφθηκε με επιτυχία. Τους καλούμε να συνεχίζουν να αγωνίζονται από το ίδιο μετερίζι, ένα μετερίζι κοινό για όλους μας, για την κοινωνία, για τον αθλητισμό για τον πολιτισμό.

Ηράκλειο 2 Απριλίου 2022.

Το Δ/Σ ΠΑΣ ΜΙΝΩΙΚΗΣ.

Ο πρόεδρος.

Αλατσατιανος Ευάγγελος»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search