Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022

Μ. Ντάγκινης: «Νίκη για να ανέβουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά»

Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 13:29 Γράφτηκε από

Για το παιχνίδι της Κυριακής στη Βαγιά, απέναντι στον ΕΓΟΗ προετοιμάζεται η Μινωική. Διαβάστε τι δήλωσε στο Prismasport.gr ο Μπάμπης Ντάγκινης.

Την καλή παράδοση που έχει φέτος στις εκτός έδρας αναμετρήσεις θέλει να συνεχίσει η Μινωική, που φιλοξενείται στη Βαγιά από τον ΕΓΟΗ.

Οι ενοχλήσεις δεν αφήνουν τους Βιτσαξάκη και Αστυρακάκη να δώσουν το παρών στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

Αντίθετα ο Καρούζος επέστρεψε μετά τον τραυματισμό και εφόσον ολοκληρώσει και την σημερινή προπόνηση θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, με τον Μπάμπη Ντάγκινη να μην έχει άλλα προβλήματα μέχρι στιγμής.

Ο έμπειρος τεχνικός της Μινωικής μίλησε στο Prismasport.gr για το παιχνίδι με τον ΕΓΟΗ και μεταξύ άλλων τόνισε την βαθμολογική αλλά και ψυχολογίκή σημασία που θα έχει μία νίκη στη Βαγιά.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Είμαστε προετοιμασμένοι να τα δώσουμε όλα ώστε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι που θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά για τη συνέχεια.

Τα παιδιά έχουν καταλάβει τη θέση που βρίσκεται η ομάδα. Μας αδικεί θεωρώ η βαθμολογική θέση έχουμε κάνει πάρα πολύ καλές εμφανίσεις αλλά δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε.

Ελπίζω να συνδυάσουμε την καλή εμφάνιση και το καλό αποτέλεσμα ώστε να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση."

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search