Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Πρόσκληση της ΕΠΣΗ στις ομάδες της Α2 για συμμετοχή στην Α1!

Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 14:56 Γράφτηκε από

Υλοποιεί τις φήμες που επικρατούσαν τις τελευταίες ημέρες η ΕΠΣΗ, προσκαλώντας τις ομάδες της Α2 για να συμμετάσχουν στην Α1!

Η Ένωση ενημερώνει σχετικά με την προθεσμία των αιτημάτων, ενώ στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζει ότι είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην Α2.

Κάτι πολύ βασικό επίσης, έχει να κάνει με την περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι από τις κενές θέσεις.

Σε αυτην την περίπτωση θα υπάρξει κλήρωση, όπως εξάλλου είχε γίνει γνωστό πριν μερικές ημέρες.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ κατόπιν εισηγήσεως της Επιτροπής Πρωταθλήματος στη συνεδρίαση της Τρίτης 31 Αυγούστου, αποφάσισε να αναπληρώσει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στην Α1 Κατηγορία ΕΠΣΗ περιόδου 2021-2022, μετά και την ολοκλήρωση της προθεσμίας των δηλώσεων συμμετοχής της Α1 Κατηγορίας, με πρόσκληση στις ομάδες της Α2 Κατηγορίας.

Εφόσον το σωματείο σας επιθυμεί να συμμετέχει στην Α1 Κατηγορία, καλείστε να καταθέσετε εγγράφως το αίτημά σας έως την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτό το αίτημά σας είναι να έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία για τη δήλωση συμμετοχή σας στην Α2 Κατηγορία.

Εφόσον τα αιτήματα συμμετοχής στην Α1 Κατηγορία από τα σωματεία της Α2 Κατηγορίας είναι περισσότερα από τις κενές θέσεις που έχουν δημιουργηθεί, τότε η αναπλήρωση των κενών θα γίνει μέσω της διαδικασίας κληρώσεως.

Εάν απαιτηθεί κλήρωση για την αναπλήρωση των κενών, ορίζεται να διεξαχθεί την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στα γραφεία της ΕΠΣΗ, με επιτρεπτή τη φυσική παρουσία ενός εκπροσώπου από τα σωματεία που θα συμμετέχουν.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search