Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Αναβλήθηκε η συναυλία του ΕΓΟΗ με Αδαμαντίδη

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 15:33 Γράφτηκε από

Με ανακοίνωση του ο ΕΓΟΗ ενημέρωσε για την αναβολή της αυριανής προγραμματισμένης συναυλίας με τον Θέμη Αδαμαντίδη, μετά τις δύσκολες ώρες που περνά το νησί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αναβολή της  συναυλίας με τον Θέμη Αδαμαντίδη, ημέρα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου.
Ο λόγος είναι προφανής, ο φονικός σεισμός που έπληξε την περιοχή μας και η συνέχεια του φαινομένου μέχρι και σήμερα που μιλάμε. Αυτή την δυσάρεστη συγκυρία που η τοπική κοινωνία δοκιμάζεται με την απώλεια ανθρώπινης ζωής αλλά και ανεπανόρθωτων υλικών ζημιών, όλο το Δ.Σ. αλλά και το καλλιτεχνικό επιτελείο κρίνουν το λιγότερο επιβεβλημένο να προχωρήσουμε σε αυτή μας την απόφαση. Δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μας, όταν η κοινωνία μας θρηνεί και δοκιμάζεται, εμείς να διασκεδάζουμε. Τουναντίον, παρά τα ήδη μεγάλα ποσά που έχουμε ξοδέψει για να γίνει αυτή η συναυλία, αποφασίσαμε να συντονιστούμε και να συνδράμουμε και εμείς με όποιο τρόπο στους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου και των γύρω περιοχών που έχουν πληγεί σε τεράστιο βαθμό.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευχόμαστε σύντομα, με τη λήξη αυτών των φαινομένων και την επιστροφή στην καθημερινότητα, να επισπεύσουμε τη διαδικασία και να απολαύσουμε όλοι παρέα τον μεγάλο καλλιτέχνη, Θέμη Αδαμαντίδη.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search