Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Νέος τεχνικός διευθυντής και επίσημα στην ακαδημία Ολυμπιακός-ΕΓΟΗ ο Αντώνης Νάζος

Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 09:01 Γράφτηκε από

 

Η ακαδημία Ολυμπιακός-ΕΓΟΗ ανακοίνωσε τον νέο τεχνικό διευθυντή.

 

Αυτός δεν είναι άλλος από 31χρόνο Αντώνη Νάζο ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος λειτουργίας της ακαδημίας του Ολυμπιακού-ΕΓΟΗ.

Ο Αντώνης Νάζος έχει μεταπτυχιακό στο τμήμα οργάνωσης και διοίκησης αθλητισμού στη Σπάρτη ενώ έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδα τοπικού στην Λακωνία .

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Ε.Γ.Ο.Η.


Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για τρίτη Αγωνιστική περίοδο συνεχίζει την συνεργασία του με την ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. θυγατρικής εταιρίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιώς με την Λειτουργία της << ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σχολή Ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο>>.
Διοικητικά η Σχολή είναι το Τέταρτο Αθλητικό Τμήμα του Ε.Γ.Ο.Η. και Διοικείτε σύμφωνα με το άρθρο 5 παράγραφος 1 του Καταστατικού του Ε.Γ.Ο.Η., από πενταμελή Επιτροπή που ορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Γ.Ο.Η.
Η Σχολή ανήκει στο Δίκτυο Ακαδημιών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ανά την Ελλάδα και το Προπονητικό της Πρόγραμμα εκπονείτε παρακολουθείτε και Ελέγχεται διαρκώς από την ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε., ομοίως ελέγχεται και η εργασία των Προπονητών μας, οι οποίοι καθοδηγούνται με Οδηγίες και προπονητικά Σεμινάρια από την ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε..
Στην Προσπάθεια Βελτίωσης της Σχολής μας, ο Ε.Γ.Ο.Η. από 1ης Σεπτεμβρίου 2021, προσλαμβάνει τον κύριο ΑΝΤΩΝΙΟ ΝΑΖΟ του Σπυρίδωνος ως Προπονητή και Επικεφαλή του Προπονητικού Τιμ της <<ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σχολή Ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο>>, ο οποίος είναι κάτοχος < UEFA Grassroots C License > και έχει προϋπηρεσία ως Προπονητής Ποδοσφαίρου στην Α.Ο. ΧΡΥΣΑΦΩΝ (Ε.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ) και της Πανεπιστημιακής ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΑ, είναι επιστημονικά κατηρτισμένος για την Οργάνωση ομάδων και υποομάδων με επίσημες βεβαιώσεις από τις Αρμόδιες Αρχές.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του Ε.Γ.Ο.Η.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΕΛΙΝΤΑΔΑΚΗΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search