Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022

Μία μεταγραφή με παρελθόν... δεκαετιών

Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 18:48 Γράφτηκε από

Την μεγάλη μεταγραφή του Ανδρέα Στρατήγη ανακοίνωσε ο ΑΟ Δαμάστας το πρωί της Τετάρτης, ενός παίκτη που έχει γράψει την δική του ιστορία στα γήπεδα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να τα κοσμεί με την παρουσία του.

Αυτή η μεταγραφή βέβαια δεν έγινε εν μία νυκτί, έχει παρελθόν ακόμα και δεκαετιών, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Πολυχρονάκης συνδέεται με στενή φιλία με τον ικανό σκόρερ που προέρχεται από τα παιδικά τους χρόνια.

Συγκεκριμένα Γιώργος Πολυχρονάκης και Ανδρέας Στρατήγης μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά και παρά την διαφορά των πέντε χρόνων που έχει ο πρόεδρος της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή, έπαιζαν μαζί και έμαθαν τα πρώτα μυστικά της μπάλας, στις αλάνες του Γαζίου.

Η καλή φιλία που υπάρχει ανάμεσα στους δύο, έγινε πλέον συνεργασία με την μεταγραφή του Ανδ. Στρατήγη στη Δαμάστα, μία προσθήκη που ομολογουμένως μπορεί να βοηθήσει τους "μπλε" τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο εμπειρίας.

Μένει να δούμε ωστόσο αν αποφασίσει ο Γιώργος Πολυχρονάκης, να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να πάρει θέση στα αριστερά της άμυνας, ώστε να συναντηθεί ξανά στα γήπεδα με τον Ανδρέα Στρατήγη.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search