Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Καυστική ανακοίνωση Δαμάστας: «Κάποιοι έδωσαν υποσχέσεις - Λάθος μας που τους πιστέψαμε»!

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 00:10 Γράφτηκε από

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας αναφέρθηκε στο Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε στο οποίο όπως αφήνει να εννοηθεί απείχαν πρόσωπα τα οποία παρά τις υποσχέσεις τους, δεν έδωσαν το παρών ως όφειλαν. Το παρών στο Δ.Σ έδωσε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Παπαδάκης.

Μολονότι βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για την συνέχιση της, η Δαμάστα κατέστησε σαφές πως θα συνεχίσει την λειτουργία της με αξιοπρέπεια και με όσους την αγαπάνε και αγχώνονται για εκείνη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Α Ο ΔΑΜΑΣΤΑΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Στο χθεσινό κρίσιμο ΔΣ της ομάδας μας που είχε άμεση σχέση με το μέλλον της και την ολοκλήρωση μιας πολύ δύσκολης χρονιάς, επικράτησε έντονος προβληματισμός με την απουσία για ακόμη μια φορά αυτών που μας έταξαν και υποσχέθηκαν πολλά άλλα έμειναν μόνο στα μεγάλα λόγια και τις μηδαμινές πράξεις, την ώρα που η βοήθεια όλων και η συσπείρωση είναι πιο αναγκαία από ποτέ
Δυστυχώς παρόντες για άλλη μια φορά ήταν οι σύνηθες ύποπτοι ενώ το παρών έδωσε και ο πρώην πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης που άκουσε με προσοχή την συζήτηση και έδειξε ότι είναι κοντά μας, συμερίζεται τον αγώνα τα προβλήματα μας και είναι πάντα σε θέση να βοηθήσει.
Παρά την καλή παρουσία της ομάδας και την μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα δεν είχαμε την συμπαράσταση και την στήριξη από άτομα που περιμέναμε να έχουν ενεργή παρουσία αλλά αντιθέτως είχαμε μόνο κριτική και απαξίωση.
Κάναμε λάθος που τους πιστέψαμε και τους εμπιστευτήκαμε, όπως κάναμε λάθος που αδικήσαμε ανθρώπους που επί χρόνια στηρίζουν και υπηρετούν την ομάδα μας στους οποίους ζητάμε συγνώμη.
Όποιος δουλεύει σκληρά σίγουρα κάνει και λάθη.
Σε ένα μήνα τελειώνει το πρωτάθλημα με την ομάδα μας να έχει κάνει μια αξιόλογη πορεία, παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίσε και σίγουρα η θέση που βρίσκεται στον βαθμολογικό πίνακα είναι πολύ τιμητική.
Όσοι αγαπάμε και αγχωνόμαστε για αυτή την ομάδα θα την πάμε μέχρι το τέλος με αξιοπρέπεια και οποιοδήποτε κόστος με τα σωστά και τα λάθη μας.
Έχουμε δώσει μεγάλο αγώνα μέχρι σήμερα για να μην διαλυθεί η ομάδα και να συνεχίσει αδιάλειπτη στο μέλλον την παρουσία της στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ και της ΕΠΟ.
Μπροστά μας έχουμε ένα λαμπρό μέλλον αφού η συνεργασία με την Ακαδημία του Κάντια έχει αρχίσει ήδη να αποδίδει καρπούς, ενώ τα μεγάλα έργα στο γήπεδο μας(αντικατάσταση τάπητα-κερκίδα-αποδυτήρια- κλπ) σύντομα θα ξεκινήσουν και θα το κάνουν σε συνδυασμό με τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Κρήτης.

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search