Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022

Δαμάστα: Έντονα παράπονα για την διαιτησία με την ΑΕΚατσαμπά (Video)

Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2021 23:40 Γράφτηκε από

Την έντονη δυσαρέσκεια του εξέφρασε η ομάδα της Δαμάστας για την σημερινή διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι με την Α.Ε Κατσαμπά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Την έντονη δυσαρέσκεια του εκφράζει ο Α.Ο Δαμάστας για την σημερινή διαιτησία που αντιμετώπισε στο σημερινό παιχνίδι με την Α.Ε Κατσαμπά.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης σε όλη την διάρκεια της έκανε πολλά λάθη εις βάρος της ομάδας μας με αποκορύφωμα το δεύτερο τέρμα της γηπεδούχου ομάδας που ξεκίνησε από κατεφανέστατη θέση οφσάιντ την οποία κατέδειξε ο βοηθός με το σήκωμα της σημαίας και μένοντας στην θέση του αλλά τον αγνόησε επιδεικτικά ο διαιτητής.
Επίσης άξιον απορίας είναι πως η επαφή με το χέρι παίκτη της γηπεδούχου ομάδας μέσα στην περιοχή δεν είναι πέναλτυ και δεν του δίνει πλεονέκτημα ενώ η ίδια ακριβώς επαφή στο κέντρο του γηπέδου για παίκτη της ομάδας μας είναι φάουλ αφού του δίνει πλεονέκτημα.
Η ομάδα μας δεν έχει την διάθεση ούτε θέλει να ασχολείται με την διαιτησία όμως η σημερινή εξάντλησε την υπομονή μας και την κατανόηση μας και καλούμε τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.
Ελπίζουμε στο μέλλον και μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος να μην χρειαστεί να ξαναβρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρυθουμε ξανά για την διαιτησία.
Η σημερινή μας διαμαρτυρία δεν έχει καμιά σχέση με την ομάδα της Α.Ε Κατσαμπά την οποία ευχαριστούμε για την φιλοξενία, της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και περιμένουμε να βγεί δημοσίως ο διαιτητής όπως δεμεύτηκε να πει για την επίμαχη φάση που έκρινε τον αγώνα αν έκανε λάθος.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search