Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

Ασίτες: Πράσινο φως από την Περιφέρεια για την πλήρη ανακαίνιση του γηπέδου

Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 16:59 Γράφτηκε από

Ιδιαιίτερα σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για την ομάδα των Ασιτών καθώς μετά από συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Μανουσάκης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη η Περιφέρεια άναψε το "πράσινο" φως για την έναρξη των διαδικασιών για την πλήρη ανακαίνιση του γηπέδου της ομάδας με τις εργασίες να ξεκινάνε άμεσα.

Το δ.σ της ομάδας των Ασιτών μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση επί του θεματος στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο των Ασιτών ότι ένας από τους μεγαλύτερους στόχους που έχουμε θέσει ως διοίκηση τα τελευταία πέντε χρόνια στην ομάδα μας παίρνει σάρκα και οστά.

Μετά από την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ομάδας μας Δημήτρης Μανουσάκης με τον περιφερειάρχη Κρήτης κ.Σταυρο Αρναουτάκη δόθηκε το πράσινο φως για την έναρξη των διαδικασιών της πλήρους ανακαίνισης του γηπέδου μας και μάλιστα άμεσα.

Πλέον από την νέα σεζόν,όπως όλα δείχνουν, το στολίδι των Ασιτών θα αλλάξει όψη ριζικα. Η ομάδα μας αλλά και η ακαδημία μας θα αγωνίζονται πλεον σε ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο το οποίο θα πληρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.
Αυτό το έργο θα δώσει νέα πνοή στο ήδη γεμάτο ζωντάνια γήπεδο μας. Περισσότερα κίνητρα σε όλα τα παιδιά να στραφούν προς τον αθλητισμό. Ώθηση σε εμάς να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε τον πήχη μας και να καταφέρουμε να ξανά εδραιώσουμε όπως αρμόζει στο όνομα της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΙΤΩΝ την ομάδα μας εκεί ώπου ανήκει.

Ευχαριστούμε θερμά την περιφέρεια Κρήτης και ειδικά τον περιφερειάρχη μας κ.Σταυρο Αρναουτάκη για την αποδοχή και έγκριση της υλοποίησης του έργου στο γήπεδο μας και για την διαχρονική στήριξη που παρέχει σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search