Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Γιορτή του ποδοσφαίρου στις Ασίτες με φιλικό Νέων και Παλαίμαχων!

Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 21:00 Γράφτηκε από

Το Δ.Σ των Ασιτών με ανακοίνωση καλεί τον φίλαθλο κόσμο στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου που θα γίνει τη Μεγάλη Παρασκευή 22/4 στις 17:00.

Η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους νέους και παλαίμαχους παίκτες θα αναβιώσει ένα παλιό έθιμο και θα ενώσει την οικογένεια των Ασιτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Α.Ε.ΑΣΙΤΩΝ προσκαλεί όλο των φίλαθλο κόσμο των Ασιτών σε ακόμη μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου αλλά και του χωριού μας. Μια γιορτή αναβίωσης ενός παλιού εθιμου αλλά και αντάμωσης αυτής της μεγάλης οικογένειας που ονομάζεται Α.Ε.ΑΣΙΤΩΝ μετά από πολλά χρόνια.

Οι παλιές δόξες που μας χάρισαν αμέτρητες χαρές και πρωταθλήματα θα αναμετρηθούν με το παρών που με τόση υπερηφάνια καμαρώνουμε κάθε εβδομάδα να ακολουθει τα χνάρια τους και να εδραιώνει την ομάδα μας στην πρώτη την τάξη κατηγορία της Ε.Π.Σ.Ηρακλειου.

Από μια τέτοια εκδηλώση δεν θα μπορούσε να λείψει και το μέλλον μας γι'αυτό και τα παιδιά της ακαδημίας θα συνοδεύσουν τις ομάδες κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος,λόγω των ημερών αλλά και της αλληλεγγύης, που πάντα ως ζωντανός οργανισμός έχουμε σε πρώτη γραμμή,αποφασίσθηκε όλα τα έσοδα της εκδήλωσης αυτής να διατεθούν στις ενορίες Άνω και Κάτω Ασιτών που το τελευταίο διάστημα και λόγω κοβιντ αλλά και λόγω των σεισμών έχουν δοκιμαστεί αλλεπάλληλα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!
Συμβολική τιμή εισόδου:5€».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search