Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Ζ. Αναστασάκης: «Η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει»

Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 14:19 Γράφτηκε από

Για την άνοδο της ομάδας του στην Α1 ΕΠΣΗ μίλησε στο Prismasport.gr ο Ζαχαρίας Αναστασάκης.

Ο νεαρός ικανός προπονητής των Ασιτών εμφανίστηκε χαρούμενος και απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός της ανόδου, τονιζοντας στις δηλώσεις πως ήταν ένας στόχος που πάντα είχαν πάντα στο μυαλό τους.

Ο Ζαχαρίας Αναστασάκης υπογράμμισε πως η λογική της ομάδας και το πλάνο δεν αλλάζουν, ενώ κατέστησε σαφές πως οι "πρασινοκίτρινοι" θα προχωρήσουν στην απόκτηση 1-2 ακόμη παικτών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Καταρχάς είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ υπερήφανος που αυτά τα παιδιά θα μπορέσουν να αγωνιστούν σε αυτήν την κατηγορία. Ήταν ένας στόχος που πάντα είχαμε στο μυαλό μας όλοι. Να γυρίσουμε την ομάδα στο πρωτάθλημα που ανήκει. Σίγουρα ο τρόπος δεν είναι αυτός που φανταζόμασταν όμως πιστεύω ότι αυτή η ομάδα από όλες τις παραμέτρους αξίζει απόλυτα να βρίσκεται στην Α1 και για αυτό το λόγο δηλώσαμε και συμμετοχή στην κλήρωση αυτή. Η λογική μας δεν αλλάζει. Το πλάνο μας παραμένει το ίδιο. Έχουνε απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πιστεύουμε ότι θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα αυτό. Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε 1-2 προσθήκες ακόμη.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search