Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ευχές και «ευχαριστώ» από την Ακαδημία του Α.Ο Τυμπακίου

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 14:46 Γράφτηκε από

H Ακαδημία του Α.Ο Τυμπακίου έκλεισε τις πόρτες της για το καλοκαίρι και έδωσε ραντεβού για τη 1 Σεπτεμβρίου.

Οι άνθρωποι της ομάδας ευχαρίστησαν όλους όσοι τους εμπιστεύτηκαν για την περίοδο 2020/21, καθώς και τους προπονητές της Ακαδημίας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλό υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Αναλυτικά η ευχετήρια-ευχαριστήρια επιστολή του Αθλητικού Όμιλου Τυμπακίου:

Μία ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη περιπέτειες έλαβε τέλος. Μια χρονιά που προκειμένου να ανταπεξέλθουμε έπρεπε να παραμείνουμε ενωμένοι και δυνατοί.

 

Έτσι και η Ακαδημία μας, με την προσπάθεια όλων μας, γονέων και παιδιών κατάφερε να μετατρέψει αυτή τη χρονιά και δίνοντάς της μια συναρπαστική και εύθυμη χροιά στα παιδιά αφού τα βοήθησε να γυμναστούν να διασκεδάσουν να αναπτύξουν το ομαδικό πνεύμα και να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο.

Με τη λήξη της ποδοσφαιρικής σεζόν και τον ερχομό του καλοκαιριού, σας ευχόμαστε να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε (πάντα με προσοχή) και θα συναντηθούμε στα ίδια γήπεδα, την 1 Σεπτεμβρίου.

 

 Το Δ.Σ. του ΑΟΤ θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς που εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας αλλά και τους προπονητές Νίκο Κουρουθιανάκη, Μανώλη Καρταλιανάκη, Τίτο Κουτεντάκη και προσωπικό για την εξαιρετική δουλειά και συνεργασία τους».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search