Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Έβαλε «φωτιά» στην κορυφή η Βόνη, 0-0 με τον ΑΟΤυμπακίου!

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 18:05 Γράφτηκε από

Με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) έφυγε από το γήπεδο του Τυμπακίου η Βόνη, βάζοντας «φωτιά» στην κορυφή και κατακτώντας πολύτιμο βαθμό για την παραμονή.

Το νέο στραβοπάτημα του ΑΟΤ (είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τις Ασίτες, 1-1), έφερε τον Ρωμανό πιο κοντά στην κορυφή, ενώ έχει και ένα ματς λιγότερο. 

Η ομάδα του Τυμπακίου που δεν έχει άλλα περιθώρια για στραβοπάτημα παραμένει πρώτη με 63 βαθμούς και ο Ρωμανός ακολουθεί με 59.

Ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, ωστόσο δεν είχαν ουσία και σπατάλησαν ευκαιρίες χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση και στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, κοιτάζοντας στα μάτια τον αντίπαλο, καταφέρνοντας να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά και πολύ καλές εντυπώσεις.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τους Παπανδρέου, Μεταξάκη αλλά δεν ήταν σωστές οι επιλογές στην τελική προσπάθεια. Eνώ από την μεριά τους οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με Ζερβάκη και Μυρωδιά

AOΤΥΜΠΑΚΙΟΥ: Δημαράκης, Γιαννακάκης, Χαλκιαδάκης, Παπαδομανωλάκης, Δουλγεράκης, Ζαφείρης (75΄Παπαδάκης), Μεταξάκης, Παπανδρέου (75΄Ρούκα), Φραγκιαδουλάκης(46΄ Τριάντης) Τσακάνι, Παραθύρας ( 46΄ Φουντουλάκης).

ΒΟΝΗ: Λάμπρου, Χατζησεβαστός, Γελαδάς (28΄λ.τ Σκαρβελάκης), Ανυφαντάκης (65΄Κελαράκης), Παπαδάκης, Μυρωδιάς, Καλαιτζάκης, Καλογερίδης, Σταυρακάκης, Παπακώστας (85΄Αλντίν), Βλάχος (85΄Λουρίδας).

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search