Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Μανώλης Δοργιομανωλάκης: Το νέο αίμα του Ανθεστίωνα με τις ευλογίες του Β. Πλεσίτη

Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 14:37 Γράφτηκε από

H εξαιρετική παρουσία του Ανθεστίωνα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο με την συμμετοχή στο Final 4 της ΕΠΣΗ, δεν αποτέλεσε εμπόδιο ώστε να αναδειχθούν παιδιά από τις Ακαδημίες, όπως ο Μανώλης Δοργιομανωλάκης.

Η ομάδα του Θραψανού έπαιξε στο μεγαλύτερο διάστημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου φανταστικό ποδόσφαιρο, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Πλεσίτη, ο οποίος δεν δίστασε κατά τη διάρκεια της σεζόν, να δοκιμάσει μερικά από τα ταλέντα που βγάζει η δεξαμενή των Ακαδημιών του χωριού.

Ένα από αυτά ο Μανώλης Δοργιομανωλάκης, ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του, από τα μαλλιά και έδειξε ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του, ότι μπορεί σταθεί στο επίπεδο της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο 16χρονος μάλιστα πέτυχε και το πρώτο του γκολ κατά τη διάρκεια της σεζόν με αντίπαλο τον ΕΓΟΗ, με την φανέλα του Ανθεστίωνα και συνέχισε την παράδοση που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, με παιδιά από την περιοχή να διαπρέπουν με την φανέλα του χωριού του Θραψανού, όπως οι Τρουλάκης, Μακρογιαννάκης, Δρακάκης κ.α.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search