Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

B. Πλεσίτης: «Οι υποχρεώσεις μας αυξάνονται μετά τη φετινή χρονιά»

Πέμπτη, 05 Μαϊος 2022 15:34 Γράφτηκε από

Τον απολογισμό του μέσω του Prismasport.gr για την φετινή χρονιά του Ανθεστίωνα, έκανε ο Βασίλης Πλεσίτης.

Για το ελκυστικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο που καθιέρωσε τον Ανθεστίωνα ως μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και τις υποχρεώσεις που αυξήθηκαν αυτόματα ενόψει της νέας χρονιάς, μίλησε στο Prismasport.gr ο Βασίλης Πλεσίτης.

Ο ικανός τεχνικός της ομάδας του Θραψανού, αναφέρθηκε στην αξιοπρεπή όπως χαρακτήρισε πορεία της σε πρωτάθλημα και κύπελλο, απονέμοντας και τα εύσημα τους σε όσοι συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή.

Ο Βασίλης Πλεσίτης ευχήθηκε καλή ξεκούραση σε όλες τις ομάδες, όπως και στον πρωταθλητή, ΑΟΤ  άνοδο στην Γ' Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Πλεσίτης στο Prismasport.gr 

"Υπάρχει ικανοποίηση για την συνολική παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα, έπαιξε ελκυστικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο σε ένα μεγάλο μέρος της αγωνιστικής περιόδου (εκτός των τελευταίων δύο μηνών). Αυτό σαν γεγονός την καθιερώνει στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και αυξάνει τις υποχρεώσεις της, για την επόμενη χρονιά. Είχε αξιοπρεπή εμφάνιση στον θεσμό του κυπέλλου φτάνοντας στο Final 4. Πολλά συγχαρητήρια σε όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια και κυρίως τους ποδοσφαιριστές μας. Καλή ξεκούραση σε όλες τις ομάδες, καλό καλοκαίρι και πολλές ευχές στον Α.Ο Τυμπακίου για άνοδο στην Γ' Εθνική."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search