Αντίστροφα μετρούν στον Ανθεστίωνα για τον επόμενο αγώνα με τον ΟΦΑρκαλοχωρίου την Κυριακή 23/1 στο γήπεδο του Θραψανού (15:00).
Με ανακοίνωση το Δ.Σ καλεί τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών και να φτάσει σε μια ακόμη νίκη.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:
«Αντίστροφη μέτρηση στον Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού, αφού πλησιάζει η ώρα για ένα ακόμη σημαντικό αγώνα.
Η ομάδα μας υποδέχεται την Κυριακή (23/1) στις 3 το μεσημέρι τον ΟΦ Αρκαλοχωρίου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για την Α1 ΕΠΣΗ. Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε πολύ δυναμικά για τους «κιτρινόμαυρους», με την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕ Κατσαμπά.
Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία, αξίζουν τη συμπαράσταση μας σε ένα ακόμη καθοριστικό παιχνίδι. Έχουν δείξει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, ότι τιμούν τη φανέλα που φοράνε, αγωνιζόμενοι με πάθος και θέληση σε κάθε αναμέτρηση, εκπροσωπώντας επάξια το χωριό μας σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.
Η στήριξη όλων μας είναι πολύ σημαντική και ταυτόχρονα αποτελεί μια ανταπόδοση, στην τεράστια προσπάθεια που κάνουν καθημερινά».