Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανθεστίωνας : «Είμαστε στη διάθεση των αρχών και των τοπικών φορέων για οποιαδήποτε βόηθεια»

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 21:38 Γράφτηκε από

Στην διάθεση των αρχών και των τοπικών φορέων, για οποιαδήποτε εθελοντική δράση, θα μπορούσε να συνεισφέρει έστω και λίγο στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος βρίσκεται η ομάδα του Ανθεστίωνα όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση που εξέδωσε .'

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Κρήτη και ειδικότερα ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, ο δικός μας τόπος, βιώνει μια από τις δυσκολότερες στιγμές. Το Θραψανό, το χωριό μας, και αυτό στη δίνη του εγκέλαδου, όπως και όλες οι όμορες περιοχές.
Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού εκφράζει τη συμπαράσταση σε όλους τους συντοπίτες και συνδημότες μας, που έχουν πληγεί από την μεγάλη σεισμική δόνηση.
Είμαστε στη διάθεση των αρχών και των τοπικών φορέων, για οποιαδήποτε εθελοντική δράση, θα μπορούσε να συνεισφέρει έστω και λίγο στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης που υπάρχει αυτή τη στιγμή.
Με ενότητα, θα βγούμε δυνατοί κι από αυτή τη δυσκολία. Με οδηγό την αλληλεγγύη, θα «χτίσουμε» ξανά όλα αυτά που για τον τόπο μας δεν είναι απλά κτίρια.
Κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prisma Sport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prisma Sport

Σχετικά Άρθρα