Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021

Ανθεστίων: Περιμένουν την μαγνητική για το γόνατο του Στρατάκη - Σοβαρός τραυματισμός και στο χέρι!

Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 11:47 Γράφτηκε από

Την μαγνητική εξέταση στο γόνατο του Γιώργου Στρατάκη περιμένουν άπαντες στις τάξεις του Ανθεστίωνα.

Ο ικανότατος μέσος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο φιλικό κόντρα στον Ρωμανό, το προηγούμενο Σάββατο, σφαδάζοντας και εκφράζονται φόβοι για ζημιά στους συνδέσμους του γονάτου του.

Ο στυλοβάτης στο κέντρο του Ανθεστίωνα, που είναι ευρέως γνωστός για την μαχητικότητα και την αυταπάρνηση που δείχνει εντός του γηπέδου, αποκόμισε έναν ακόμη σοβαρό τραυματισμό.

Σε προσπάθεια του στον χώρο της μεσαίας γραμμής και σε διεκδίκηση της μπάλας, κάποιος ποδοσφαιριστής του πάτησε το χέρι, με αποτέλεσμα να έχουν υποστεί κάταγμα, δύο από τα δάκτυλα του και να του έχει τοποθετηθεί γύψος.

Ο Στρατάκης έχοντας την επιθυμία να αγωνιστεί και με το χέρι του να είναι ακόμη ζεστό, δεν κατάλαβε τι συνέβη και συνέχισε να παίζει, με την τύχη να του γυρνάει την πλάτη, καθώς 15 λεπτά αργότερα, σε μία ακόμη μονομαχία στον άξονα, χτύπησε στο γόνατο, με τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή της, Βασίλη Πλεσίτη να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής αναμένεται να γίνουν γνωστά αύριο, όπου θα εξακριβωθεί αν είναι τόσο σοβαρή η ζημιά στο γόνατο του 24χρονου μέσου του Ανθεστίωνα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search