Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021

Σαρωτικός Ανθεστίων στα Μάλια!

Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 19:48 Γράφτηκε από

Με άγριες διαθέσεις ξεκίνησαν την σεζόν οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Πλεσίτη, αφου επικράτησαν με ευκολία του ΠΑΝΟΜ με 0-4.

Ο Ανθεστίων, που ήταν σαφώς πιο προετοιμασμένος και με περισσότερες προπονήσεις, ήταν συντριπτικά ανώτερος καθ΄όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Από την άλλη, ο ΠΑΝΟΜ του Γιάννη Κουλούρα, είχε αρκετές απουσίες και δεν κατάφερε να απειλήσει αισθητά την εστία του Ανθεστίων

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με σούτ ενός εκ των μεταγραφικών αποκτημάτων, του Νίκου Δρακούλη, ο οποίος άνοιξε το σκορ.

Στην συνέχεια, ένα άλλο επιθετικό όπλο του Ανθεστίων, ο Γιάννης Χριστοφοράκης, σκόραρε για το 0-2 με σουτ, ενώ μερικές στιγμές αργότερα με σουτ εκτέλεσε τον κίπερ του ΠΑΝΟΜ για το 0-3.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο έτερος επιθετικός της ομάδας, Κώστας Νοδαράκης, βρήκε και εκείνος δίχτυα για το 0-4, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έκταση στο σκορ.

Έτσι, ο Ανθεστίων ξεκινάει με τον καλύτερο πιθανό τρόπο την νεά χρονιά, ενώ ο ΠΑΝΟΜ έχει όλο τον χρόνο στην διάθεση του να ανασυνταχθεί και να βελτιωθεί ενόψει του πρωταθλήματος.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search