Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022

Η Di Babbo Climatecnica στο πλευρό της ΑΕ Κατσαμπά και τη νέα χρονιά!

Τετάρτη, 12 Μαϊος 2021 15:30 Γράφτηκε από

H Di Babbo Climatecnica αποτελεί μία εκ των κορυφαίων εταιριών κλιματισμού στην Ελλάδα, με τον ιδιοκτήτη της Αντώνη Ντι Μπάμπο να είναι γνωστός για την αγάπη του στην Α.Ε. Κατσαμπά.

Ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας του Κατσαμπά, βοηθάει ουσιαστικά τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσει να το κάνει για τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνο.

Ο κ. Ντι Μπάμπο έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της Α.Ε Κατσαμπά, Γιάννη Μαστροκυριακάκη για τη συνέχεια της μεταξύ τους συνεργασίας.

Από πέρυσι το καλοκαίρι η ΑΕΚ έχει μετονομαστεί σε ΑΕ Κατσαμπά Di Babbo Climatecnica, όνομα το οποίο θα φέρει και τη νέα χρονιά.

Σε επικοινωνία που είχε με το Prismasport.gr ο Γιάννης Μαστροκυριακάκης θέλησε να ευχαριστήσει τον Αντώνη Ντι Μπάμπο εκ μέρους του Δ.Σ για την βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία για συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το Δ.Σ της ΑΕ Κατσαμπά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Αντώνη Ντι Μπάμπο, ιδιοκτήτη της εταιρίας Di Babbo Climatecnica, ο οποίος συμφώνησε να προσφέρει και φέτος την πολύτιμη βοήθεια του  στην ομάδα μας. Ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να διαρκέσει και τα επόμενα χρόνια, καθώς τέτοιοι άνθρωποι κοσμούν το ποδοσφαιρικό και όχι μόνο κόσμο του Ηρακλείου.

Εκ του Δ.Σ

Ο πρόεδρος

Γιάννης Μαστροκυριακάκης»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search