Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022

Μπαρκάτσας: «Μακάρι το μεγάλο πρόβλημα του γηπεδικού να λυθεί, για να κοιτάξουμε το κάτι παραπάνω»

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 15:48 Γράφτηκε από

Για την ΑΕΚ, τους στόχους της και τη νέα θέση για εκείνον, αυτή του τεχνικού διευθυντή μίλησε στο Prismasport.gr ο Κώστας Μπαρκάτσας.

Πρώτα ως παίκτης, έπειτα ως γενικός αρχηγός και τώρα ως τεχνικός διευθυντής, ο Κώστας Μπαρκάτσας έχει περάσει σχεδόν απ' όλες τις θέσεις στην αγαπημένη του ΑΕΚ.

Ο νεαρός παράγοντας είναι συνυφασμένος με την ομάδα του Κατσαμπά και μετά τις εκλογές που προηγήθηκαν αναλαμβάνει ένα νέο ρόλο σε αυτή, τον οποίο θέλει να φέρει κι εκείνον εις πέρας.

Ο Κώστας Μπαρκάτσας μιλώντας στο Prismasport.gr αναφέρθηκε στους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου, μίλησε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, αυτή του τεχνικού διευθυντή αλλά και τον σχεδιασμό της νέας ΑΕ Κατσαμπά, που όπως είπε αποτελεί για εκείνον έναν τρόπο ζωής.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Μία εξαιρετική χρονιά έλαβε τέλος για την ΑΕΚ. Ποιοι οι στόχοι της τη νέα αγωνιστική περίοδο;

«Ηταν οντως μια εξαιρετική χρονιά μια σαιζόν που μας αφήνει όλους ικανοποιημένους παρα τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα. Η διοίκηση, ο προπονητής με ολο το team του και πρoπάντος οι ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν την ψυχή της ομάδας και αυτό φάνηκε στο τελικό αποτέλεσμα. Οι στόχοι της ομάδας μας για την νεα σαιζόν ειναι να παιξει ελκυστικό ποδόσφαιρο να προάγει το ευ' αγωνίζεσαι και απο την στιγμή που θα λυθει το μεγάλο πρόβλημα του γηπεδικού να κοιταξουμε το κάτι παραπάνω.

 

Πρώτα παίκτης, έπειτα γενικός αρχηγός και τώρα τεχνικός διευθυντής. Τι σημαίνει για εσένα η ΑΕΚ;

« ΑΕΚ για μένα πάνω από τις θέσεις είναι οικογένεια και όποια θέση και να έχω, πρώτη σκέψη θα αποτελεί το να ειμαι κοντά στους ποδοσφαιριστές-φίλους μου και να προσπαθώ να μην υπάρχουν προβλήματα στην γεμάτη απαιτητική σαιζον που διανύουμε όλοι. Η ΑΕΚ για μενα ειναι ιδέα, ειναι τρόπος ζωής.»

 

Τεχνικός διευθυντής. Μία νέα θέση για εσένα. Πες μας λίγα λόγια για αυτή τη νέα πρόκληση.

«Τεχνικός διευθυντής μια θέση με πολλές ευθύνες, πολλή δουλειά και πολύ περισσότερο χρόνο για ολα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα. Συνδετικός κρίκος μεταξύ διοίκησης προπονητή παιχτών και πολλά άλλα. Η συνεργασία όλων μας θα φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχω μαθει στα δύσκολα και πίστευω ότι θα έχουμε πολύ πετυχημένη συνεργασία και σαιζόν.»

 

Έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για την ανανέωση παικτών από το υπάρχον ρόστερ και τον προπονητή;

«Μετά την εκλογική διαδικασία και την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας όλα σιγά-σιγά με καλή συνεργασία θα πάρουν τον δρομο τους. Πρώτος στοχος για μένα ειναι να παράμεινει το υπάρχον επιτυχημένο ρόστερ της περασμένης σαιζόν. Βέβαια οι όποιες αποφάσεις είναι στην κριση του προπονητή και οι οποίες είναι σεβαστές. Θα δημιουργηθούν επιτροπές που θα τα δούμε όλα και θα πράξουμε πάντα με γνώμονα το καλύτερο για την ομάδα.»

 

Πόσες μεταγραφές θα γίνουν στην ομάδα;

«Μεταγραφές θα γίνουν μετα την εισήγηση και το πλάνο του προπονητή μας και θα αξιολογήσουμε τις ανάγκες και θα πράξουμε ανάλογα. Το περσινό μας ροστερ ήταν πολύ καλό και με την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλα τα παιδια έναν προς έναν για την συνεργασία που είχαμε.

Τελος ενα μεγάλο ευχαριστώ σε ολους ανώνυμους και επώνυμους που τόσα χρόνια ειναι κοντα στην ομάδα καλη επιτυχία στο καινούριο Δ.Σ της ομάδας και με ευχαριστεί το ενδιαφέρον που έδειξαν καινούρια άτομα με την συμμετοχή τους στο συμβούλιο. Μακάρι το μεγάλο πρόβλημα να λυθεί σύντομα η ΑΕΚ να αποκτήσει δική της στέγη και να ανοιχτούν νέοι ορίζοντες για την ομάδα της καρδιάς μας.»

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search