Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Αυτές είναι οι διοικητικές μεταγραφές της ΑΕΚατσαμπά "Di Babbo Climatecnica"

Πέμπτη, 19 Μαϊος 2022 19:38 Γράφτηκε από

Η διοίκηση της ΑΕΚατσαμπά "Di Babbo Climatecnica" θα διεξάγει τις εκλογές του σωματείου μας για την ανάδειξη νέου ΔΣ την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 από τις 17:00 έως τις 21:00 στο δημοτικό σχολείο του Κατσαμπά.


Μια εκλογική διαδικασία η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς αρκετός είναι ο κόσμος που θέλει να είναι αρωγός στην νέα προσπάθεια των κιτρινόμαυρων.


Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα ο νυν πρόεδρος της ομάδας και ακούραστος εργάτης Γιάννης Μαστροκυριακάκης αναμένεται να μείνει στο τιμόνι του συλλόγου.


Σημαντικές θα είναι όμως και οι διοικητικές μεταγραφές της ΑΕΚατσαμπά "Di Babbo Climatecnica καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στο νέο διοικητικό σχήμα θα είναι οι Μάριος Παπαδάκης επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης (Ταβέρνα Καταφύγιο)


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη Ντιέγκο Ρομάνο .

Ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Τσατσάκης (Παξιμάδια Τσατσάκης)

Καθώς επίσης ο Μανώλης Πλατάκης επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη της Στουτγάρδης.

Οι διοικητικές μεταγραφές σε συνδυασμό με την αγάπη και το πάθος των νυν μελών της διοίκησης της ομάδας της ΑΕΚατσαμπά κάνουν ιδιαίτερα αισιόδοξο το μέλλον του συλλόγου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search