Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Τι συζητήθηκε στην σημερινή τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 15:39 Γράφτηκε από τον

Μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 1 Μαρτίου, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ με αρκετά θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Δείτε τα θέματα που συζητήθηκαν:

1) Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Νίκος Τζώρτζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης ενημέρωσαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τις επαφές που έχουν κάνει με την ΕΠΟ και τα σωματεία αλλά και ΕΠΣ από την υπόλοιπη Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι οι ΕΠΣ της Κρήτης συνυπέγραψαν κοινή επιστολή προς την ΕΠΟ με πρόταση για το πρωτάθλημα και το μη υποβιβασμό ομάδων που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή.

2) Το μέλος της ΕΠΣΗ κ. Βαγγέλης  Παπαγγελής ενημέρωσε για τις ενέργειες σχετικά με την αιμοδοσία που θα διοργανώσει τις προσεχείς εβδομάδες η ΕΠΣΗ σε συνεργασία με το δήμο Μαλεβιζίου και τον ΑΟ Δαμάστας.

3) Ο πρόεδρος κ. Τζώρτζογλου και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής αναφέρθηκαν στο θέμα του μη ορισμού παρατηρητών της ΕΠΣΗ στα παιχνίδια της Super League 2, με τον κ. Τζώρτζογλου να αναλαμβάνει το επόμενο διάστημα μια σειρά ενεργειών και επαφών γι’ αυτό το ζήτημα.

4) Έγινε ενημέρωση από την Επιτροπή Πρωταθλήματος για τα αποτελέσματα της τηλεδιάσκεψης με τα σωματεία όλων των κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

5) Το μέλος της ΕΠΣΗ κ. Βαγγέλης Πετούσης θα συνεχίσει τις διαδικασίες για την επίλυση των σοβαρών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι κτιριακές υποδομές της Ένωσης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search