Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΠΣΗ: Συζήτησαν για τη δομή των πρωταθλημάτων τη νέα σεζόν

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 20:12 Γράφτηκε από

Συνεδρίασαν σήμερα, Τετάρτη οι Επιτροπές πρωταθλήματος και κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

Το θέμα που συζητήθηκε ήταν οι διοργανώσεις των πρωταθλημάτων για τη νέα σεζόν και τέθηκαν σκέψεις και ιδέες για την διαμόρφωση των τοπικών κατηγοριών ΕΠΣΗ περιόδου 2021-22 και ο τρόπος διεξαγωγής τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι διοργανώσεις της επόμενης σεζόν απασχόλησαν σήμερα τις Επιτροπές Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ΕΠΣΗ, σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Ένωσης.

Το παρών έδωσαν ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Βαγγέλης Πετούσης και τα μέλη των Επιτροπών κ.κ. Γιώργος Φανουράκης και Μανόλης Μαθιουδάκης.

Συζητήθηκαν βασικά ζητήματα για την επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας, με δεδομένο ότι τα τοπικά πρωταθλήματα όλης της χώρας της σεζόν 2020-21 ματαιώθηκαν με απόφαση της ΕΠΟ.

Στο τραπέζι τέθηκαν σκέψεις και ιδέες για την διαμόρφωση των τοπικών κατηγοριών ΕΠΣΗ περιόδου 2021-22 και ο τρόπος διεξαγωγής τους.

Τις επόμενες ημέρες οι Επιτροπές Πρωταθλήματος και Κυπέλλου θα επεξεργαστούν τα όσα προέκυψαν από τη σημερινή σύσκεψη και στην προσεχή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ αναμένεται να γίνουν εισηγήσεις για της διοργανώσεις της νέας περιόδου».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search