Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Τζώρτζογλου: «Ο Αυγενάκης συνεχίζει να προκαλεί και να κοροϊδεύει»

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 14:29 Γράφτηκε από

Με επίσημη ανακοίνωση του, ο Νίκος Τζώρτζογλου εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη τονίζοντας ότι συνεχίζει να προκαλεί και να κοροϊδεύει σχετικά με το Μητρώο.

Όπως αναφέρει η παράταση που δόθηκε είναι προσχηματική, καθώς μέχρι τον Αύγουστο όπου λήγει η προθεσμία, όλες οι υπηρεσίες υπολειτουργούν και είναι αδύνατο να ολοκληρώσουν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται.

Στο τέλος της ανακοίνωσης, ο Νίκος Τζώρτζογλου καλεί την ΕΠΟ να πάρει θέση στο ζήτημα αυτό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Νίκου Τζώρτζογλου:

Σύμφωνα με ενημέρωση που υπάρχει από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, δόθηκε παράταση 15 ημερών, έως τις 17 Αυγούστου, για την εγγραφή των σωματείων στο Ηλεκτρονικό Μητρώο. Μάλιστα, αναφέρεται ότι αυτό έγινε κατόπιν αιτήματος του προέδρου της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκου και κατόπιν συμφωνίας με τον ίδιο, κάτι για το οποίο εκφράζουμε τις αμφιβολίες μας.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης συνεχίζει να προκαλεί, να κοροϊδεύει και να οδηγεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στον αφανισμό, δίνοντας προσχηματική παράταση για το Μητρώο για λίγες ημέρες εντός Αυγούστου, διάστημα όπου όλες οι υπηρεσίες υπολειτουργούν και τα σωματεία είναι αδύνατο να ολοκληρώσουν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται.

Παράλληλα προκαλεί αναφέροντας ότι η ρύθμιση για την ολιγοήμερη παράταση θα δοθεί μαζί με την απροκάλυπτη παρέμβαση-τροπολογία για περιορισμό του ποσοστού σε 1% (από 5%) που εισπράττει η ΕΠΟ από τις ραδιοτηλεοπτικές συμβάσεις των ΠΑΕ.

Καλούμε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να πάρει θέση επ’ αυτού και κατά της προκλητικής και καταστροφικής στάσης του Λ. Αυγενάκης εις βάρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Νίκος Τζώρτζογλου
Πρόεδρος Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου
Πρόεδρος Ινστιτούτου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search